Extern länk
Början på sidans innehåll

Idol

Idol är tillbaka som vanligt i höst - men redan nu är det dags att söka! Skicka in din audition digitalt och starta din Idol-resa redan idag. Idol är tillbaka som vanligt i höst - men redan nu är det dags att ...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Sponsorer

SwedbankOLWMaxCloetta

Måns Zelmerlöw coachar Idolerna inför fredagsfinalen den 25 november i Idol 2016

Eurovision- och Melodifestivalvinnaren Måns Zelmerlöw kommer tillbaka till Idol-bubblan under den kommande veckan för att dela med sig av sina bästa tips till Idolerna som fått i uppgift att framföra en av Måns egna låtar på fredag.

Uppdaterad: Publicerad:

Måns Zelmerlöw blev ett namn med svenska folket när han deltog i Idol 2005. Efter sin femteplats har han bland annat släppt sex album, vunnit Let's dance, varit programledare för Allsång på Skansen tre år, deltagit i Melodifestivalen vid tre tillfällen, vunnit Eurovision Song Contest 2015 och programlett Eurovision Song Contest 2016. Utöver solo-artistkarriären har han även verksam som låtskrivare och musikalartist. 

KLIPP: Se Måns Zelmerlöws audition från Idol 2007

Efter 11 år i musikbranschen kommer Zelmerlöw tillbaka till Idol för att coacha topp fyra av Idol 2016 som alla ska framföra en av Måns låtar i fredagsfinalen den 25 november. Vilka låtar de valt släpps onsdagen den 23 november klockan 10:00, här på tv4.se/idol.

På fredag kommer Zelmerlöw dessutom att framföra sin nya singel Glorious som släpps den 24 november som ett smakprov på skivan Chameleon som kommer ut den 2 december. 

Följ Idolernas vecka med Måns Zelmerlöw på Idols sociala kanaler:
Facebook: @tv4idol
Twitter: @tv4idol
Instagram: @tv4idol
Snapchat: @tv4idol
Musical.ly: @tv4idol

Läs vilka låtar Idolerna ska tolka.