Spring!

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

TV4-programmet Spring! gör succé i Kina

TV4:s livejaktsprogram Spring! har nått den kinesiska marknaden och blivit en nationell succé.
Första programmet har nått 100 miljoner.

Hösten 2015 startade TV4 ett modernt tv-experiment där åtta "Springar-par" jagades av olika kändisjagare. Livejakten livesändes varje dag på TV4 Play och veckorna avslutades med en direktsänd livejakt som programleddes av Pär Lernström i TV4.

Den kinesiska versionen har nu haft premiär och programmet har på Tencents videoplattform v.QQ.com nått 100 miljoner strömstarter. Spring! är därmed det tredje populäraste underhållningsprogrammet i Kina denna vecka på icke-linjär tv.
I den kinesiska versionen av programmet tävlar flera av Kinas största kändisar. Bland annat en OS-medaljör i pingis och sex unga Youtubers.

- Vi är extremt stolta över Spring!-projektet och alla de digitala moment som vi gemensamt utvecklat med produktionsbolaget ELK, säger Jonathan Nordin som arbetat med projektet på TV4.

I den svenska versionen av programmet tävlade bl.a. kändis-jagarna Tony Irving, Samir Badran, Björn Ferry, systrarna Graaf, Erik & Mackan m.fl.

Här kan du se klipp från Spring! i TV4.

Den som är intresserad av att se den kinesiska versionen kan titta här. Obs. text saknas.

Redaktionens tack till tittarna: ”Tillsammans utvecklar vi framtidens TV”

Spring!-projektet började som en djärv tv-idé våren 2014 och har tillsammans med svenska tv-tittarna utvecklats till ett av TV4:s mest avancerade tv-projekt.
I oktober avslutades den första säsongen av Spring! med Springar-paret Emelie och Andreas som vinnare. Här skriver Spring-redaktionen ett tack till alla som varit med under säsongen.

LIVE: Finalen av Spring! 2015

Finalen av Spring! 2015 går av stapeln 20.00 i TV4. Läs allt om hur den spännande finalen kommer gå till här och häng med live.

Hela Sverige skramlar

Se konserten "Hela Sverige skramlar" direkt från Ericson Globe 19.00 här.

Tredje vinnaren av Telias mobila kit

Fånga Jagarna eller Springarna på bild och publicera fotot på sociala medier med hashtagen #TV4Spring så kan du bli nästa vinnare.

Kändisarna som jagar i Spring! - Femte veckan

Snart är det dags för Tony Irving, Cecilia Ehrling, Johan Gunterberg och Christopher Martland att lägga jagarskorna på hyllan för denna gången. Den femte veckan i Spring! startar söndagen den 13 september.

Andra vinnaren av Telias mobila kit

Fånga Jagarna eller Springarna på bild och publicera fotot på sociala medier med hashtagen #TV4Spring så kan du bli nästa vinnare.

Johan och Chris skakar rumpa

Det Vet Du - grabbarna Johan Gunterberg och Chris Martland visar att dom kan mer än att jaga Springare. Imitation av Tony Irving och segerviss dans visas upp i Sala innan avfärd mot Örebro.