Spring!

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

Spring! är en rikstäckande tv-jakt i realtid som visas i TV4 hösten 2015.

TV4-programmet Spring! gör succé i Kina

TV4:s livejaktsprogram Spring! har nått den kinesiska marknaden och blivit en nationell succé.
Första programmet har nått 100 miljoner.

Hösten 2015 startade TV4 ett modernt tv-experiment där åtta "Springar-par" jagades av olika kändisjagare. Livejakten livesändes varje dag på TV4 Play och veckorna avslutades med en direktsänd livejakt som programleddes av Pär Lernström i TV4.

Den kinesiska versionen har nu haft premiär och programmet har på Tencents videoplattform v.QQ.com nått 100 miljoner strömstarter. Spring! är därmed det tredje populäraste underhållningsprogrammet i Kina denna vecka på icke-linjär tv.
I den kinesiska versionen av programmet tävlar flera av Kinas största kändisar. Bland annat en OS-medaljör i pingis och sex unga Youtubers.

- Vi är extremt stolta över Spring!-projektet och alla de digitala moment som vi gemensamt utvecklat med produktionsbolaget ELK, säger Jonathan Nordin som arbetat med projektet på TV4.

I den svenska versionen av programmet tävlade bl.a. kändis-jagarna Tony Irving, Samir Badran, Björn Ferry, systrarna Graaf, Erik & Mackan m.fl.

Här kan du se klipp från Spring! i TV4.

Den som är intresserad av att se den kinesiska versionen kan titta här. Obs. text saknas.

Redaktionens tack till tittarna: ”Tillsammans utvecklar vi framtidens TV”

Spring!-projektet började som en djärv tv-idé våren 2014 och har tillsammans med svenska tv-tittarna utvecklats till ett av TV4:s mest avancerade tv-projekt.
I oktober avslutades den första säsongen av Spring! med Springar-paret Emelie och Andreas som vinnare. Här skriver Spring-redaktionen ett tack till alla som varit med under säsongen.

LIVE: Finalen av Spring! 2015

Finalen av Spring! 2015 går av stapeln 20.00 i TV4. Läs allt om hur den spännande finalen kommer gå till här och häng med live.

Kändisarna som jagar i Spring! - Femte veckan

Snart är det dags för Tony Irving, Cecilia Ehrling, Johan Gunterberg och Christopher Martland att lägga jagarskorna på hyllan för denna gången. Den femte veckan i Spring! startar söndagen den 13 september.

Johan och Chris skakar rumpa

Det Vet Du - grabbarna Johan Gunterberg och Chris Martland visar att dom kan mer än att jaga Springare. Imitation av Tony Irving och segerviss dans visas upp i Sala innan avfärd mot Örebro.