Tingsrätt och kommunhus utrymda efter pulverbrev

Flera byggnader och lokaler är spärrades av sedan tre myndigheter i Boråstrakten fått post med ett vitt pulver i. Ett antal personer hölls isolerade sedan de varit i kontakt med pulvret. Senare visade det sig att breven innehöll choklad- och vaniljpulver.

Polis med gasmask avbryter intervju i direktsändning

"Vi har ett okänt pulver i byggnaden"

"Obehagligt" - hus utrymda efter fler bred med vitt pulver

Polisen: "Tre försändelser med vitt pulver"

Danska reaktionen på munskyddtvång – meget godt

På torsdagen infördes krav om munskydd på offentliga platser i Danmark. Vill du komma in på tillexempel gym och matvarubutiker så måste du nu bära munskydd. Ett välkommet krav enligt danskarna själva.

Här är Donald Trump – som skräckpumpa

Halloween står för dörren och att skära fram ansikten i pumpor är populärt. Men att karva fram USA:s president Donald Trump kanske inte hör till vanligheterna.

Byn som tappat flest invånare i Sverige

Den svenska landsbygden fortsätter att förlora invånare, vilket leder till allt sämre service. I Kristineberg i Lycksele kommun har 80 procent av befolkningen försvunnit sedan 60-talet.

Merkels stenhårda restriktioner

Stängda teatrar och biografer, igenbommade restauranger och i princip stopp för utländsk turism. Det är den tyska förbundskanslern Angela Merkels krav för att bromsa smittspridningen – men först måste hon övertyga sina kolleger i delstaterna.

SD-toppen frias från sexanklagelser

TV4Nyheternas Ulf Kristofferson om att Sverigedemokraternas EU-parlamentariker Peter Lundgren frias från sexuellt ofredande.

Program från TV4