Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

TÄVLING: Gissa vad hallongrottorna väger - vinn biljetter till Idol-finalen 2016

Knip två av de sista platserna till Idol-finalen genom att gissa vad fatet med hallongrottorna Quincy håller i väger och följa Idol på Facebook.

Tävlingsvillkor

1. Tävlingen arrangeras av Fremantle Media på Idols Facebooksida. Priset innefattar två sittplatsbiljetter till Idol-finalen den 9 december 2016.

2. För att delta ska du följa Idol på Facebook och gissa hur mycket fatet tillammans med hallongrottorna väger i gram. 

3. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige. Anställda eller representanter för Fremantle, TV4-GRUPPEN eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.

4. Bara tävlingsbidrag skickade online via Facebook kommer att tas emot. Endast ett bidrag per person räknas. Har du gissat fler gånger slumpas ett av dina svar.

5. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast tisdagen den 6 december kl 09:00. Är det fler som gissar rätt avgörs tävlingen med att de tävlande får motivera varför de ska vinna. Vinnande bidrag kommer i sådana fall att utses av en jury bestående av representanter från Fremantle Media och TV4-GRUPPEN. Vinnaren kontaktas inom 24 timmar efter avslutad tävling. 

6. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

7. Resor till och från Ericsson Globe samt eventuell övernattning i samband med vinsten står vinnaren för. 

8. Tävlande måsta vara minst 7 år gamla och ha målsmans godkännande om de är under 18 år.

9. Vinnaren meddelas personligen via Facebook Messenger och vinnarens namn offentliggörs via TV4.se/idol.

10. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster.

11. Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har Fremantle/TV4-GRUPPEN rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.

12. Deltagarna accepterar att om de vinner så har Fremantle/TV4-GRUPPEN rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder, tävlingsbidrag och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

13. TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.

Sök till Idol 2021!

PROGRAMINFORMATION
Redan nu kan du söka till Idol 2021 - eller tipsa oss om en vän.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.

Besvikelse över uppskjuten vaccination: ”Det är tråkigt”

Sverige kommer inte klara att erbjuda alla vaccin under första halvåret i år. Idag berättade regeringen om att man ger upp målet om vaccination till midsommar. Nu siktar man istället på att alla över 18 ska ha fått en första dos till mitten av augusti. Det här möts av frustration från regioner och kommuner och besvikelse bland unga, blanda andra Eduard von Seth.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.