Saknad

Colin Nutleys nya kriminalserie Saknad finns att streama exklusivt på vår betaltjänst C More. I Nutleys första dramaserie på tjugo år spelar Helena Bergström poliskommissarie Maja Silver från polisens nationella operativa avdelning i Stockholm. Viljan att återförenas med sin dotter Rebecka (Molly Nutley) tar henne tillbaka till den småstad hon en gång lämnat. När en utmärglad flicka hittas mördad mitt i det svenska bibelbältet blir Maja indragen i en intensiv jakt på sanningen. I övriga roller ses bland andra Johan Widerberg, Samuel Fröler, Julia Dufvenius, Johan H:son Kjellgren, Mattias Nordkvist och Vanna Rosenberg.

Molly Nutley som Rebecka i Saknad

Molly Nutley spelar Rebecka i pappa Colin Nutleys första tv-serie på tjugo år. Här berättar skådespelaren om rollen och att få jobba tillsammans med pappa.

Premiär för Colin Nutleys kriminaldramaserie Saknad i TV4

Det 18 oktober är det premiär för Saknad i TV4 - Colin Nutleys första tv-serie på 20 år med Helena Bergström, Johan Widerberg och Molly Nutley i nyckelrollerna. Saknad är en kriminalhistoria om hemligheter, rykten och rädsla när jakten på en försvunnen flicka lamslår ett litet svenskt samhälle.

Trailer Colin Nutleys Saknad i TV4

Colin Nutleys nya kriminalserie Saknad är film- och serieskaparens första dramaserie på tjugo år. I en av rollerna spelar Helena Bergström poliskommissarie Maja Silver från polisens nationella operativa avdelning i Stockholm. I den namnkunniga rollistan syns även skådespelare som Samuel Fröler, Molly Nutley, Julia Dufvenius och Vanna Rosenberg.

Trailer: Saknad

I Colin Nutleys nya kriminalserie Saknad får vi följa poliskommissarie Maja Silver (Helena Bergström) och hennes jakt på sanningen efter att en ung flicka hittats mördad mitt i det svenska bibelbältet. Nu kan du se Saknad på vår betaltjänst C More. Se trailern här!

Bakom kulisserna på Saknad

Häng med under inspelningarna av C Mores kommande serie Saknad!

Colin Nutleys nya serie Saknad är inspelad i Ulricehamn där flera av hans mest kända filmer är gjorda, bland annat de tre Änglagårdfilmerna. Här är ett bildspel som visar hur det kan se ut bakom kulisserna när Colin spelar in film! Vi ser honom bland annat med dottern Molly som har en av huvudrollerna i serien. Mollys mamma i Saknad spelas av Helena Bergström som är hennes mamma även i verkliga livet. Deras rollfigurers mycket ansträngda relation är ett huvudtema i serien. 

Colin Nutley har gjort tv-serier förut, såväl svenska som engelska. Vissa kanske kommer ihåg Annika - En kärlekshistoria och Femte generationen som sågs i SVT på åttiotalet. Men det är främst på grund av sina långfilmer, oftast med Helena Bergström i en bärande roll, som britten Colin blivit en av Sveriges mest älskade regissörer.