Bonde söker fru

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.

Sex kärleksförklaringar vi aldrig glömmer i Bonde söker fru

Bonde söker fru är inne på sin elfte säsong och det är en hel del kärlek och fina stunder bönder och brevskrivare bjudit på.

På torsdag är det dags för Linda Lindorff att ta reda på hur det gått för bönderna som varit med i tidigare säsonger av Bonde söker fru. Du ser programmet 20.00 i TV4 och på tv4 Play. Nedan har vi listat några kärlekshöjdpunkter från tidigare säsonger.

1. Pål är till slut den man som får Sigrid på fall i Bonde söker fru 2016 vilket blir extra tydligt när han tar fram dragspelet och bjuder på riktiga kärlekstoner.

2. Helene och Peter Karlsson går på dejt i Bonde söker fru 2014 och han vågar ta för sig lite mer när det kommer till kärlek.

3. Kärleken spirar mellan Stefan och Hanna. Tid och rum står stilla när de är med varandra i Bonde söker fru 2015.

4. Sebastian Davidssons tårdrypande kärleksförklaring till Petra på 3 000 meters höjd från 2014.

5. "Finns det kärlek i luften så är det nu". Så sa Klas till Sandra 2012 i Bonde söker fru.

6. Fredrik Holm väljer Therese i Bonde söker fru och gnistor uppstår mellan unga paret,

Sök till Bonde söker fru på TV4

Är du bonde och sugen på att söka kärleken med TV4:s hjälp? Då ska du självklart söka till Bonde söker fru! Ta chansen att nå ut till hela Sverige för att hitta din potentiella livskamrat.

Pelle efter uppbrottet: "Jag räckte inte till"

I Bonde söker fru 2019 träffade Pelle brevskrivaren Karin och deras kärlek växte snabbt. Ett år senare har de gått skilda vägar. Linda Lindorff gör ett återbesök och Pelle berättar vad som har hänt.

Bytte gården mot – en gård

I Bonde söker fru 2019 blev Oscar Fjärrstrand upp över öronen förälskad i Cissi Pettersson. Och kärleken håller i sig. ”Ett av de bästa åren i mitt liv.”

Har inte hörts sedan kärleksresan

När Linda Lindorff besöker Mats Thomssons gård för att kolla hur det gått e kärleksresan med Johanna är det en besviken Mats som väntar. Efter resan har paret nämligen inte träffats alls.

Hittade ny kärlek – i gamla brevhögen

Erik Parai valde Emma i Bonde söker fru och åkte på kärleksresa. Men sedan gled de isär och Erik vände sig istället till den gamla brevhögen som Bonde söker fru lämnat kvar. Och där hittade han en ny kärlek.

Mats gör sitt slutval: "Så häftigt"

Det har blivit dags för gotlandsbonden Mats att göra sitt slutval. Blir det Johanna eller Ann-Louise som får stanna på gården?

Jubileumsprogram när Bonde söker fru fyller 15 år

I hela 15 säsonger har Bonde söker fru hjälpt bönder i hela landet att hitta kärleken. Nu är det dags att fira med två fina avsnitt fulla med tillbakablickar och framtidsplaner. Programleder gör Linda Lindorff.

Favoriten Nicklas kommer med tråkigt besked

Redan på Sundbyholms slott blev Nicklas snabbt en av Patriks favoriter, men efter några dagar på gården i Småland måste Nicklas berätta om ett tufft beslut.

Mats kommer med smärtsamt besked

Några dagars ensam väntan på Covid19-test har gett bonden Mats tid att tänka igenom vilka av kvinnorna han vill fortsätta dejta på gården.