Trump svärs in som president - se det live hos oss

Idag byter USA president. Följ allt kring Donald Trumps installation i TV4Play och TV4. Vi sänder live från klockan 14.30 i TV4Play och från klockan 17.00 i TV4 med programledare Anna Lindmarker.

Vår USA-korrespondent Rolf Porseryd är på plats i Washington. I studion analyserar utrikeskommentator Elisabet Frerot och politikexperten Marcus Oscarsson. Dessutom rapporter från resten av världen av bland andra vår Mellanöstern-korrespondent Samir Abu Eid.

Vi gästas också bl a av:

Margot Wallström (S), utrikesminister

Birgitta Ohlsson, utrikespolitisk talesperson Liberalerna

Kajsa Falasca, expert politisk kommunikation

Göran Rosenberg, författare och journalist

Carola Lemne, vd Svenskt näringsliv

Två knivskärningar i natt - polisen utreder samband

En man knivskars svårt utanför en restaurang i stadsdelen Flemingsberg i Huddinge under fredagskvällen. Strax efter det första larmet tog sig en annan knivhuggen man in på en bensinmack i samma område. Polisen misstänker nu att det kan finns ett samband mellan de skadade männen. .

Äldre par döda i villabrand

Ett par i 80-årsåldern omkom i en villabrand i norra Borlänge igår kväll. När räddningstjänsten kom fram till området Tallmoheden var det en fullt utvecklad brand.

Paus i Brexitförhandlingarna efter oenigheter

Brexitförhandlingarna om vilka villkor som ska gälla från den 1 januari, pausas. Parterna meddelar att det fortfarande råder betydande meningsskiljaktigheter, bland annat om handel, fiske och andra samarbeten över Engelska kanalen.

Program från TV4