Ny förvirring inom Alliansen efter C-utspel om M och SD

Moderaterna måste välja — Alliansen eller Sverigedemokraterna, anser Centerns gruppledare Anders W Jonsson.
Men hans partiledare Annie Lööf vill "skruva ner tonläget". Liberalerna undrar vad M egentligen vill och uppmanar Centern att skärpa sig.

"Inte ställt ultimatum - men C tänker inte förhandla med SD"

Jan Björklund: "Nu måste tonläget dämpas"

Ebba Busch Thor: "Olyckligt"

Ulf Kristofferson om C:s utspel: "Läget verkar ganska förvirrat"

"Verkar vara storgräl inom Alliansen"

Danska reaktionen på munskyddtvång – meget godt

På torsdagen infördes krav om munskydd på offentliga platser i Danmark. Vill du komma in på tillexempel gym och matvarubutiker så måste du nu bära munskydd. Ett välkommet krav enligt danskarna själva.

Här är Donald Trump – som skräckpumpa

Halloween står för dörren och att skära fram ansikten i pumpor är populärt. Men att karva fram USA:s president Donald Trump kanske inte hör till vanligheterna.

Byn som tappat flest invånare i Sverige

Den svenska landsbygden fortsätter att förlora invånare, vilket leder till allt sämre service. I Kristineberg i Lycksele kommun har 80 procent av befolkningen försvunnit sedan 60-talet.

Merkels stenhårda restriktioner

Stängda teatrar och biografer, igenbommade restauranger och i princip stopp för utländsk turism. Det är den tyska förbundskanslern Angela Merkels krav för att bromsa smittspridningen – men först måste hon övertyga sina kolleger i delstaterna.

SD-toppen frias från sexanklagelser

TV4Nyheternas Ulf Kristofferson om att Sverigedemokraternas EU-parlamentariker Peter Lundgren frias från sexuellt ofredande.

Program från TV4