Början på sidans innehåll

Så sänds Sweden Hockey Games i TV4, TV12 och C More

2017-02-06

Den 9-12 februari spelas klassiska Sweden Hockey Games, som är den tredje turneringen i Euro Hockey Tour den här säsongen. TV4-Gruppen och C More sänder fem landskamper från Scandinavium i Göteborg och visar dessa i TV12 och TV4 samt reklamfritt på C More. Dessutom streamas Sweden Hockey Games reklamfritt på cmore.se och i C Mores app.

Rangnick ny tränare för Manchester United

31 sek

Den högaktade tyske tränaren, Ralf Rangnick, anställdes på måndagen för att leda Manchester United fram till slutet av säsongen. En utnämning som kommer att skaka om spelstilen och ledningsstrukturen för Premier League-laget i sitt försök att återvända till toppen i England.

Dif tappar i guldstriden - föll hemma mot Varberg

54 sek

Djurgården hade chansen att sätta rejäl press på toppkonkurrenterna men föll hemma mot Varberg. Magnus Eriksson missade en straffspark i slutet av första halvlek och gästerna vann till slut med 3-2.

Dubbelt svenskt på pallen i Östersund

1 min 22 sek

I världscupen i skidskytte vann Hanna Öberg söndagens sprint i Östersund. Hon var elva sekunder före fransyskan Anaïs Chevalier-Bouchet. Även på herrsidan blev det svensk seger genom Sebastian Samuelsson.