Extern länk
Början på sidans innehåll

Time out

Time out

Anders Jansson leder comeback:en av det populära programmet där Sveriges humorelit och våra största sportstjärnor ska de tävla om vem som har bäst koll på sport! Anders Jansson leder comeback:en av det populära programmet där Sve...

Anders Jansson ny programledare när Time Out är tillbaka i TV4

Humorprogrammet Time Out gör efterlängtad comeback i TV4 i vår. Till säsongsstarten den 20 februari tar Anders Jansson över som programledare och vid sin sida kommer han ständigt att ha Robert Gustafsson och Annika Andersson.

Tillsammans med Sveriges humorelit och våra största sportstjärnor ska de tävla om vem som har bäst koll på sport.

-  Det ska bli jättekul att göra det här programmet. Jag gillar ju både sport och frågesport. Time Out är ju intressant då det är ett program med sportstjärnor som är extremt bra på en enda sak, och komiker som egentligen inte är bra på någonting, säger Anders Jansson.

I Time Out tävlar två lag och testar sina kunskaper i ämnet sport. Det gäller att vara snabb och vass i repliken, kunna improvisera, ha stor fantasi och vara lagom allmänbildad i märkliga sportföreteelser.

I premiären gästas programmet av komikerna Babben Larsson och Robin Paulsson samt simmaren Sarah Sjöström och fotbollsspelaren Lotta Schelin.

Fler komiker under säsongen är bland andra: David Batra, Ann Westin, Måns Möller och Özz Nûjen. Bland idrottsstjärnorna ses: Anders Limpar, Jenny Rissveds, Danijela Rundqvist, J-O Waldner, Robin Söderling, Khaddi Sagnia, Angelica Bengtsson, Björn Ferry, Klara Svensson, Isabelle Gulldén, Kevin Walker, Stefan Holm och Ida Ingemarsdotter.

Time Out visas i 8 avsnitt med start måndag 20 februari klockan 20.00 i TV4 och på TV4 Play.