I en annan del av Köping

Realityserie om vardagslivet på ett gruppboende för funktionshindrade i Köping. Här bor Linda, Mats, Tobbe och Micke. Livets glädjeämnen blandas med vardagsbekymmer, men också med besvikelser och sorg.

Realityserie om vardagslivet på ett gruppboende för funktionshindrade i Köping. Här bor Linda, Mats, Tobbe och Micke. Livets glädjeämnen blandas med vardagsbekymmer, men också med besvikelser och sorg.

Våra kompisar i Köping

Snart träffar vi kompisarna i Köping igen. Det var ett tag sen sist, så här kommer en liten presentation! Titta gärna på de fina porträttbilderna i bildspelet ovan.

Senast vi träffade kompisarna i Köping var det år 2010 och en hel del har hänt sen dess. Nu är det dags för säsong 4! Här kommer en liten presentation av gänget:

Torbjörn "Tobbe" Jonsson, 55. Vintertid går Tobbe ofta på bandy- och hockeymatcher på sportfältet i Köping och på sommaren är det fotboll som gäller. Tobbe gillar också att kolla på tv-sporten och att promenera.

Mats Halvarsson, 44. Det är ingen hemlighet att Mats har ett stort och genuint bilintresse. Han gillar också att bowla och spela floor hockey. Han tränar på gym två gånger i veckan.

Linda Hammar, 44. Linda älskar sitt jobb och sin kille Lars-Åke. Hon har också en passion för svenska såpor som Rederiet och Skilda världar.

Frans "Frasse" Pettersson, 47. Frasse är sportintresserad och spelar floor hockey och rider. Han gillar också sport på tv, favoriten är handboll.

Mikael "Micke" Wiseby, 36. Mickes passion är musik och han har en stor skivsamling. Han gillar även att shoppa nya t-shirts.

I en annan del av köping har säsongspremiär måndag den 20/2 klockan 20.30 i TV4 och på TV4 Play

Tobbe är lite irriterad på Frasse

Tobbe kan vara lite irriterad på Frasse och det kan vara svårt att förstår varför . Linda har en teroi som kanske kan stämma?

Mats saknar en tjej

Mats pratar om att längta efter en tjej och kärlek när han gör sig i ordning inför dansen ikväll.

Tobbe och Mats kollar på fotboll

Det är match, Sverige mot Holland, och Tobbe och Mats äter chips med dipp och kollar ända tills Tobbe blir trött och måste sova.

Tobbe ska åka båt

Tobbe och hans kontaktperson Sune ska ut och åka båt till Tobbes pappa.

Tobbe och Mats handlar högtalarare.

Tobbe och Mats åker för att handla nya högtalare till Mats bild. I butiken får de provlyssna på högtalarna och dricka en kopp kaffe.

Tobbe har haft det lite svårt

Linda berättar att Tobbe har haft det lite svårt sen förra säsongen av I en annan del av köping och har en önskan till alla oss som älskar Tobbe.

Vi följer med Frasse på jobbet

En I en annan del av Köping som vi inte har sett så mycket av tidigare är Frasse. Linda berättar om Frasse, vad han tycker om att göra och så får vi följa med Frasse på jobbet och träffa hans kollegor.

Mats och Tobbe köper korv

Mats och Tobbe är riktiga kompisar och gör saker som riktiga kompisar gör: åker i Mats nya, röda epa för att köpa korv.

I en annan del av Köping får ny säsong

Här kommer ett glädjebesked för alla fans av Linda Hammar, Mats Halvarsson, Mikael "Micke" Wiseby och Torbjörn "Tobbe" Jonsson: I en annan del av Köping kommer tillbaka till TV4! Den nya säsongen spelas just nu in i Köping.

Kommer Tobbe klara premiären?

Det är äntligen dags för premiär för pjäsen där Tobbe spelar en barsk vakt, och han är inte ett dugg nervös. Men precis när han ska gå på scen blir han fnissig.

Linda ställer Mats mot väggen

Tvivlar Mats på förhållandet? Linda blir osäker och bestämmer sig för att konfrontera honom. Tjuvkika på söndagens I en annan del av Köping.

Fyra vänner I en annan del av Köping

Ett gruppboende. Fyra vänner. Och massor av känslor.
I dokumentärserien "I en annan del av Köping" skildras livet för Linda, Mats, Tobbe och Micke på ett gruppboende i Köping