Början på sidans innehåll

Domarna får kritik av experten efter utdömd straff: "Vad är det som händer?"

2017-02-201 min 23 sek • Apollonia Mälarbergapollonia.malarberg@tv4.se

Domarna får hård kritik. Brynäs Jakob Blomqvist kommer halvfri och fälls av Malmös Noah Welch - domaren väljer att döma straff. Kevin Clarks straffmål blir matchavgörande.
- Otroligt tufft dömt. Jag stod i båset och tänkte vad är det som händer?, säger experten Niklas Wikegård i sin videoblogg på TV4.

Kina-experten Jojje Olsson riktar skarp kritik mot IOK: "Spelar med i Kinas propaganda"

5 min 19 sek

Internationella Olympiska Kommittén har pratat med Peng Shuai som länge var försvunnen i Kina. Men videon har ifrågasatts och Jojje Olsson menar att det är en åtgärd som Kina ofta använder sig av där personer mer eller mindre tvingas vittna enligt regimens villkor.
- Det är inte att lita på, säger Olsson som är journalist som länge rapporterat om Kinas politik.

Lerby är sensationen i Sveriges VM-trupp

3 min 57 sek

På fredag spelar Sverige sin första matchen i handbolls-VM i Spanien. Lugi-spelaren Clara Lerby fick i sista stund en VM-plats, trots att hon nyss kommit tillbaka efter en korsbandsskada.

Zlatan med läckert frisparksmål

51 sek

Målformen håller i sig för Zlatan Ibrahimovic. Borta mot Genoa fick Milan frispark en bit utanför straffområdet som svensken tog hand om på bästa vis.

WTA ställer in alla tävlingar i Kina

1 min 20 sek

Den internationella damtouren WTA ställer in alla turneringar i Kina. Anledningen är oron över den kinesiska tennisspelaren Peng Shuais säkerhet.