Finaste familjen

Magnus är mitt i livet, men bor fortfarande hemma hos mamma. Han är frånskild och står still i karriären som personlig tränare. Utåt sett lever han så klart det perfekta livet med god mat, mycket träning och spännande dejter.

Magnus är mitt i livet, men bor fortfarande hemma hos mamma. Han är frånskild och står still i karriären som personlig tränare. Utåt sett lever han så klart det perfekta livet med god mat, mycket träning och spännande dejter.

Finaste familjen tillbaka med säsong 2

Succéfamiljen från Östermalm är tillbaka och PT- Magnus kamp för ett liv som ska få honom att känna sig som en hel människa fortsätter. Sommaren 2016 blir händelserik och ibland tuff för medlemmarna i Finaste Familjen.

Ann Linder (Kajsa Ernst) är en stark, vacker och målinriktad kvinna. Hon bor i en stor våning vid Karlaplan i Stockholm, i ett hus som ägs av hennes nuvarande make, Göran (Tommy Körberg). Hon har gjort en klassresa som hon är mycket stolt över, men som hon helst inte talar högt om. Från uppväxten i förorten Jakobsberg, till äktenskapet med fotbollsproffset Frank Cronqvist, vidare till giftermålet med politikern Bertil Wikman och till sist äktenskapet med Göran Linder, från en gammal trygg finansfamilj. Varje äktenskap har resulterat i ett barn.

Magnus (David Hellenius) är hennes äldsta son. Dessvärre också den minst lyckade i Anns ögon. Han arbetar som personlig tränare och trots att han är 40 år gammal har han bara nästan flyttat hemifrån. Magnus bor i en liten vindskupa i samma trapp som Ann och Göran. Magnus har en tonårsdotter, Julia, från en tidigare relation, exet Johanna (Helena af Sandberg). Han försöker vara en bra pappa men är inte riktigt mogen för att ta fullt ansvar för sin föräldraroll.

I det korta äktenskapet med Bertil Wikman fick Ann dottern Michelle (Emma Peters). Hon är en kopia av sin mamma men ännu mer målinriktad och driftig. Hon arbetar som forskningsingenjör och lever med sin make och sina två barn. Allt som Michelle tar sig för måste dokumenteras på sociala medier.

Eftersom äktenskapet med Göran är det lyckligaste så är givetvis också sonen Marcus (Messiah Hallberg) den som Ann är mest stolt över. Han är en självklar och genomtrygg produkt av stadsdelen Östermalm. Det finns inget som kan rubba Marcus syn på livet som en problemfri resa med enbart roliga inslag. Det finns inga svårigheter som inte pengar kan lösa.

Häng med på en sommar fylld av kärlek, drama och musik. Se Finaste familjen på TV4 Play.

Trailer Finaste Familjen säsong 3

Magnus och Johanna har flyttat till Jakobsberg, något som Ann är allt annat än nöjd med. I och med flytten har paret även stiftat nya bekantskaper, däribland de energiska grannarna Kenny och Tessan som gärna kommer över i tid och otid.

Marcus föreläser

Marcus ska föreläsa om framgång och hårt arbete, vilket rimmar lite illa med verkligheten.

Magnus nya drömjobb(?)

Magnus har sagt upp sig från gymmet för att börja jobba hos sin bror Marcus istället.

Internationella Richard

Michelle och Lars-Henry har svårt att hålla hemligheter hemliga när Richard lär sig mer och mer engelska.

Stel parmiddag

Magnus får det kämpigt med Isabelles vänner från förr.

Michelle: "Hashtagg ny dag"

Michelle vet vad som krävs för att vara ett Instagram-proffs och ger sina följare det de vill ha i Finaste familjen.

Ann torrlagd på bokklubben

Ann har i säsong 2 av Finaste familjen tvingast ta en vit månad. Ett första test på hennes nyvunna nykterhet kommer när bokklubben samlas för att diskutera litteratur.

Magnus inser vad kärleken finns

Det är inte alltid lätt att veta vem man älskar mest. Magnus har dock insett att han kanske gått miste om sin livs största kärlek.

Se alla avsnitt av Finaste familjen i TV4 Play.

Michelle näthatas - av sin bästa vän

Näthatet bereder ut sig över Michelles Instagram - helt ovetande om varför folk skickar hat. Hon får senare höra att det är hennes bästa kompis som skickat alla elaka kommentarer - för att vara snäll. Men hur?

Se alla avsnitt av Finaste familjen i TV4 Play.

Fadeskapstestet på Marcus splittrar familjen

Ann vill inte göra faderskapstest för att ta reda på vem som är Marcus pappa. Det vill däremot Göran - som tvingar Marcus till att göra testet. Sedan flyr han familjen.