Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Det här är Messiah Hallberg

Messiah Hallberg, född den 18 januari 1984 i Stockholm. Han är komiker, skådespelare och journalist.

Messiah Hallberg har på bara några år slagit sig in bland de största namnen i komiker-branschen. Karriären startade 2009 och han har tv-program som "Parlamentet", "Roast på Berns" och "RAW Comedy Club" i ryggen. Som skådespelare hade han bland annat en av huvudrollerna i TV4:s nya stora humorserie "Finaste familjen", 2016. Serien blev en publiksuccé och säsong 2 har premiär nu i vår.

Han har även medverkat i serier som ”Stockholm-Båstad” och haft sina egna serier ”Messiah – Frälsaren” och "Messiah - för Sverige i tiden" på SVT.

På Svenska Stand up-galan 2011 vann hann priset "Årets Tändsticka", som tilldelas någon som förnyat svensk stand-up. 2012 startade han den populära humorpodcasten Geniförklarat. 2015 åkte han på sin första egna Sverigeturné - Politiskt autokorrekt.

Messiah är även president i STHLM Wrestling.

I Let’s dance dansar han tillsammans med Nathalie Davidsson.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.