Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Det här är Samir Badran

Samir Badran är född den 25 maj 1990 i Linköping. Han är en tv-profil, sångare och Youtubestjärna.

Samir Badran blev känd efter att ha medverkat i dokusåpan Paradise Hotel 2013. 2015 var Samir med i Melodifestivalen tillsammans med modebloggaren Viktor Frisk med låten ”Groupie” som tog sig till final efter andra chansen.

2016 var duon Samir & Viktor tillbaka i Melodifestivalen och tävlade då med låten ”Bada Nakna”, gick till final och kom på en 12e plats. 

Samma år exploderade Samirs populäritet på sociala medier och han fick över en halv miljon följare på Instagram och startade en Youtubekanal.

I Let’s dance dansar Samir Badran tillsammans med Sigrid Bernson.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.