Början på sidans innehåll

Så sänder C More Golf The Masters 2017

2017-03-16

Den 6-9 april är det dags för årets första golfmajor, The Masters. Tävlingen spelas på anrika Augusta National Golf Club i Georgia, USA och C More sänder ca 120 timmar golf med experter både på plats i USA och i studion i Stockholm. Sändningarna kommer att innehålla både huvudsändning och en rad olika extrasändningar med fokus på kända hål och på olika spelare. Hela the Masters sänds på More Golf, på cmore.se och i C Mores appar.

Kina-experten Jojje Olsson riktar skarp kritik mot IOK: "Spelar med i Kinas propaganda"

5 min 19 sek

Internationella Olympiska Kommittén har pratat med Peng Shuai som länge var försvunnen i Kina. Men videon har ifrågasatts och Jojje Olsson menar att det är en åtgärd som Kina ofta använder sig av där personer mer eller mindre tvingas vittna enligt regimens villkor.
- Det är inte att lita på, säger Olsson som är journalist som länge rapporterat om Kinas politik.

Lerby är sensationen i Sveriges VM-trupp

3 min 57 sek

På fredag spelar Sverige sin första matchen i handbolls-VM i Spanien. Lugi-spelaren Clara Lerby fick i sista stund en VM-plats, trots att hon nyss kommit tillbaka efter en korsbandsskada.

Zlatan med läckert frisparksmål

51 sek

Målformen håller i sig för Zlatan Ibrahimovic. Borta mot Genoa fick Milan frispark en bit utanför straffområdet som svensken tog hand om på bästa vis.