Unga föräldrar

Bebismys, kaosvardag och oändligt mycket kärlek! Här får du en ärlig inblick i hur utmanande och underbart det kan vara att bli förälder tidigt i livet.

Bebismys, kaosvardag och oändligt mycket kärlek! Här får du en ärlig inblick i hur utmanande och underbart det kan vara att bli förälder tidigt i livet.

Här är alla familjer i Unga föräldrar säsong 5!

Vi kommer att hänga med några gamla favoriter och lära känna några nya spännande familjer i vår!

Linn & Tompa

Ett kärt återseende när favoriterna Linn, 18, och Tompa, 24, är med i ännu en säsong! De bor tillsammans med charmiga dottern Amy i Hedemora.

Livet rullar på för familjen. Amy ska snart fylla 2 år och Linn kör slutspurten inför det riktiga vuxenlivet. Under våren kämpar hon vidare med att ta sitt körkort och till sommaren är det dags för den efterlängtade studenten!

Tompa drömmer om fast jobb och hoppas att han kan bli kvar på jobbet i Hedemora, och familjen fortsätter självklart evighetsprojektet med att renovera huset.

Linn Berg: 
Instagram: linnberg98
Youtube: Linnberg

Tomas Conradsson:
Instagram: tomaskonradsson

Elin & Emil

Favoriterna från Stockholm är tillbaka! Vi får fortsätta följa Elin, 21, Emil, 24 och deras dotter Alice, som är 1 år.

Den unga familjen har en spännande vår framför sig, Elin är gravid och Alice ska äntligen få en lillebror! Att Alice ska bli storasyster förstår hon nog inte riktigt, även hon hon pekar på Elins mage och säger ”bror”.

Elin och Emil har som alltid fullt upp och försöker pussla ihop vardagen med jobb och barn – och snart flyttar de även till en större lägenhet, där de får plats med både ett till barn och ödlan Enzo.

Elin Lindqvist:
Instagram: baralindqvist
Blogg: lindqviste.blogg.se

Emil Lundstedt:
Instagram: elundstedt

Emma Janson

För andra säsongen får vi följa Emma, 19, som bor med dottern Delia, 1 år, i Göteborg. Snart blir hon sambo med pojkvännen Rickard och de längtar efter att starta sitt liv tillsammans.

När vi först mötte Emma bodde hon hemma hos sin familj i Trosa och var ensamstående, sen dess har mycket hänt.

Det blir en fartfylld vår för egenföretagaren Emma, som kombinerar småbarnslivet med att jobba hemifrån med skönhet och hälsa. Hon drömmer om att en dag flytta utomlands och under våren blir det flera utlandsresor, en spännande flytt och mycket bus med dottern Delia, som precis har lärt sig gå.

Blogg: emmajanson.se
Instagram: emmajanson

Halime & Christoffer

Ännu en säsong får vi följa Halime, 21, och Christoffer, 21, som bor i södra Stockholm med deras son Alex, 1 år.

Halime kämpar fortfarande med sin dyslexi och funderar kring vad hon vill göra i framtiden. Snart börjar Alex på förskolan och det blir en stor omställning för familjen. Då ska Halime börja söka jobb, samtidigt som Christoffer snart börjar på nytt jobb som vaktmästare.

Instagram: Halimej

Liv

Liv, 17, är ensamstående mamma till dottern Ellen, 6 månader.

Den unga mamman har ett stort intresse för djur och drömmer om att börja ridgymnasium till hösten. Hon bor tillsammans med dottern och hamstern Ivar i Bålsta. Liv har en stökig bakgrund, men nu har livet vänt och dottern är det bästa som har hänt henne.

Om dagarna myser hon hemma med Ellen, fotograferar och träffar ofta sin mamma Jaffa, som blivit mormor vid 33 års ålder. Snart fyller Liv 18 år, börjar förhoppningsvis övningsköra och planerar för dop för Ellen.

Instagram: livgrenell99

Villemo & Marley

Villemo, 19 och Marley, 19 väntar sitt första barn. De hade bara dejtat i två veckor när Villemo blev gravid och det kom som en chock för det unga paret. Men nu är de mer kära än någonsin och längtar efter att dottern Tiara ska komma.

De unga blivande föräldrarna bor tillsammans hos Villemos mamma och tre katter i Göteborg. De är båda envisa och impulsiva personer och har oftast helt olika åsikter om allt. Villemo är djurälskare och Marley älskar tv-spel, men ett gemensamt intresse är shopping.

Villemo Johansson:
Instagram: villemojohansson

Marley Kromolicki:
Instagram: marleykromolickii

Maryam Yas

Maryam är 19 år och bor tillsammans med sin pojkvän Hadi i Malmö. Tillsammans har de sonen Marcel, 7 månader.

Maryam var gravid under sista året på gymnasiet och tog studenten samma dag som hon födde Marcel. Graviditeten var inte planerad och hon är stolt över att hon såg till att att ta studenten med bra betyg. Nu är hon mammaledig och har samtidigt startat eget företag där hon säljer lösögonfransar.

Hon och pojkvännen Hadi älskar äventyr, gemensamma intressen är bilar och att resa. 

Instagram: mmaryamyas
Blogg: nouw.se/maryamyas

Lär känna Andrea och Linus med dottern Belle

Andrea Norrman och Linus Bergman är stockholmsparet som är småbarnsföräldrar mitt i det pulserande storstadslivet. I deras vardag varvas lyxiga events och shopping med hemmamys och sömnlösa nätter.

Lär känna Moa och Kristoffer med döttrarna Esther och Sally

Hemma hos Moa Hellström, 22, och Kristoffer Karlsson, 22 har lillasyster Sally blivit större och är numera ett riktigt litet busfrö som ständigt är på rymmen. Esther har börjat tänka på framtiden och vad hon ska bli när hon blir stor.

Lär känna Linnea och Johan

Glada Göteborgsparet Linnea Gimdal, 20, och Johan Rastborg, 23, med hundvalpen Stina är förväntansfulla, ivriga och pirriga inför att bli föräldrar för första gången!

Lär känna Sofie och Viktor med sönerna Love och Oliver

Den här livliga, spontana och smått galna familjen består av mamma Sofie Gullström, 21, pappa Viktor Westlund, 24, och sönerna Love, 2, och Oliver, nyfödd. De bor tillsammans i ett stort hus utanför Gävle.

Lär känna Felicia med döttrarna Lorinne, Minelle och Evelynn

Felicia Hag, 23, är ensamstående mamma till Lorinne, 2, och tvillingarna Minelle och Evelynn, snart 1 år. Felicia tacklar livets utmaningar som ensamstående till tre småttingar med ett leende på läpparna och det blir inte en enda lugn stund i det fartfyllda och lekfulla hemmet!

Lär känna Filippa och dottern Harriet

16-åriga Filippa Stridh bor i Söderhamn och är ensamstående mamma till dottern Harriet. De spenderar sina dagar med att busa och mysa tillsammans. Men allt är inte bara mys, ibland är det svårt att balansera tonårslivet med mammalivet.

Nya tillskott i en ny säsong av Unga föräldrar

Många minns säkert Moa och Kristoffer med ljuvliga döttrarna Esther och Sally från förra säsongen, men ett ansikte som är känt för de flesta är Andrea Norrman, influencern känd från Paradise hotel som medverkar tillsammans med sin kille Linus.

Ny säsong av Unga föräldrar

I säsong 8 av Unga föräldrar får vi följa återkommande familjen Moa och Kristoffer med barnen Esther och Sally. Dessutom får vi följa nya familjer med Andrea och Linus, Sofie och Victor, Filippa, Felicia samt Johan och Linnea.

Maria har en dålig dag

Alla har dåliga dagar - så även Maria, och det är inte alltid lätt att lekhumöret uppe tillsammans med Domi.

Moa klarar teoriprovet

All nervositet blåser undan och glädjen tar vid när Moa får beskedet om att hon har klarat teoriprovet. Nu kan hon andas ut en vecka innan det är dags för uppkörning.

Moa är nervös inför teoriprovet

Moa försöker ta körkort och är pluggar just nu intensivt inför teoriprovet. Stöttningen hemifrån och från Esther är varierad.

Ny familj i Unga föräldrar

I avsnitt 8 av Unga föräldrar får tittarna en ny bekantskap i form av Ashley, Stefan och lilla Yasmine.

Samiskt bröllop på TV4 Play

Vi såg deras frieri i succéserien Unga föräldrar. Nu får vi följa Ida och Viktors bröllop. I höst är det premiär för Vårt stora samiska bröllop på TV4 Play.

Unga föräldrar tillbaka i vår!

Äntligen får vi följa de härliga familjerna igen! Den femte säsongen av Unga föräldrar drar igång 21 mars på TV4 Play och är späckad av bebisgos, vardagskaos och massor av kärlek!

Här är Ida och Viktor i Unga föräldrar

För andra säsongen får vi följa den charmiga familjen från Kiruna. Ida, 20 och Viktor, 25 är sameparet som vill ge dottern Áile Margrethe, 5 månader, en traditionell samisk uppväxt.

Här är Linn och Tompa i Unga föräldrar

Favoriterna från tidigare tre säsonger är tillbaka! Vi återser Linn, 17, och Tompa, 23, som bor i Hedemora med deras dotter Amy som har hunnit bli ett och ett halvt år.

Här är Emelie Lind i Unga föräldrar

Emelie, 18 år, har delad vårdnad om snart 2-årige sonen Milton. Det gör att hon varannan vecka lever familjeliv med sonen och varannan vecka bor ensam och lever som vilken 18-åring som helst.

Här är Fanny & Fredrik i Unga föräldrar

Fanny, 19, och Fredrik, 23, är nyblivna föräldrar till lilla Milio. Vi får följa henne från graviditetens slutskede till förlossning och det nya livet med Milio.

Här är Emma Janson i Unga föräldrar

Emma, 19, bor ensam med sin dotter Delia, 7 månader. Emma driver sitt eget företag hemifrån, vilket passar väldigt bra i kombination med livet som förälder.