Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Let's dance söker statister

Let's dance behöver finklädda statister till ett öppningsnummer fredag den 28 april.

Vill du se öppningsnumret i Let's dance live på fredag? Nu söker produktionen finklädda statister till inspelningen av öppningsnumret den 28 april då en stor svensk artist gästar. Du får sitta i publiken som statist och som tack får du stanna och titta på hela genrepet som annars är till för betalande publik.

Du måste kunna vara på plats i studion i Frihamnen klockan 15.00 och vara över 23 år. Mejla malin.virta@mastiff.se om du är intresserad! Först till kvarn gäller, innan klockan 12 på fredag måste anmälan ske.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.