Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Två proffsdansare skadade i Let's dance

I kvällens öppningsnummer saknas två proffsdansare. Diverse skador tvingar Malin Watson och Jonathan Näslund till vila.

Redan under onsdagen kände Malin Watson av sin skada efter att ha övat på ett lyft med sin danspartner Jesper Blomqvist. Enligt kiropraktorn kan det ha rört sig om en muskelbristning i sätesmuskeln, en skada som Malin Watson dragit på sig sedan tidigare men som inte blir bättre eftersom hon fortsätter träna.

– Det här är en skada som jag haft senaste veckorna. Kiropraktorn var ganska säker på att det är en muskelbristning i sätesmuskeln. Det blir inte bättre eftersom jag fortsätter träna, det blir väldigt inflammerat och väldigt svullet, sa Malin Watson då.

På grund av detta medverkar inte Malin Watson i öppningsnumret av kvartsfinalen. Jonathan Näslund, som dansar med Ellen Bergström, närvarar inte heller vid numret. Under onsdagen drabbades han av ryggskott och vilar därför upp sig inför kvartsfinalen.

– Jag dansar även om jag har två brutna ben. Jag kommer kämpa på, har Malin Watson tidigare sagt. 

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.