Bonde söker fru

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.

Brevrekord i Bonde söker fru krossat

Det råder kärlekshysteri sedan Bonde söker fru fått sin nionde bonde presenterad tidigare i veckan. På två dagar har 25-årige Joacim Rickling fått 1 500 kärleksbrev och har därmed slagit tidigare brevrekordsnotering från 2015 med hästlängder.

Årets bönder är hela NIO stycken, sist in är den supercharmige Joacim Rickling. Allt sedan Linda Lindorff släppte "Skrällen" har sociala medier öst kärlek över "Bonusbonden", och rekordmånga är det som kastat sig på pennan och skrivit brev i hopp om att få möta bonden på Sundbyholms slott redan på söndag.

- Jag är chockad, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Än fler har taggat och tipsat sina vänner på Facebook.

Hittils har över 1 500 brev kommit in till spannmålsbonden från Bålsta, vilket är rekord i Bonde söker fru. Tidigare rekordinnehavare Pontus Hugosson från Bonde söker fru 2015 fick ta emot 1 000 brev. Så här reagerade omåttligt populäre hästbonden Pontus fick ta emot breven 2015 - http://www.tv4.se/bonde-s%C3%B6ker-fru/klipp/bonden-pontus-hugosson-chockas-%C3%B6ver-rekordstora-brevh%C3%B6gen-3204156

Joacim Rickling driver tillsammans med sina föräldrar ett spannmålsjordbruk och det finns även ett hjorthägn på gården som ligger i Bålstatrakten. Han fyller 26 år i sommar och bor i ett eget superfräscht hus en bit ifrån den stora gården som består av flera hus.

Här är bönderna i Bonde söker fru 2021

PROGRAMINFORMATION
För sextonde året i rad ger sig Linda Lindorff ut i landet för att träffa singelbönder på jakt efter kärleken. Den 8 april sänds årets castingprogram inför Bonde söker fru 2021.

Greta i Västmanland söker passion, kärlek och ett "vi"

27-åriga Greta från Kärrbo utanför Västerås är redo att hitta sin stora kärlek. Hon driver en ekologisk gård med hästar, kor, får och grönsaksodlingar tillsammans med sin familj. Skicka ett brev till Greta på tv4.se.

Mikael "Backis" Backstulid längtar efter kärlek och barn

Mikael, eller Backis som han kallas, är skogsbonde och bor på en gård i vackra Östergötland. Backis är en kärlekslängtande vasaloppsfantast med stor passion för lantbruket och gamla bilar. Skicka ett brev till Backis på tv4.se.

Pelle efter uppbrottet: "Jag räckte inte till"

I Bonde söker fru 2019 träffade Pelle brevskrivaren Karin och deras kärlek växte snabbt. Ett år senare har de gått skilda vägar. Linda Lindorff gör ett återbesök och Pelle berättar vad som har hänt.

Bytte gården mot – en gård

I Bonde söker fru 2019 blev Oscar Fjärrstrand upp över öronen förälskad i Cissi Pettersson. Och kärleken håller i sig. ”Ett av de bästa åren i mitt liv.”

Sök till Bonde söker fru på TV4

Är du bonde och sugen på att söka kärleken med TV4:s hjälp? Då ska du självklart söka till Bonde söker fru! Ta chansen att nå ut till hela Sverige för att hitta din potentiella livskamrat.
** UPPDATERING. Ansökan för Bönder är stängd för 2021 **

Har inte hörts sedan kärleksresan

När Linda Lindorff besöker Mats Thomssons gård för att kolla hur det gått e kärleksresan med Johanna är det en besviken Mats som väntar. Efter resan har paret nämligen inte träffats alls.

Hittade ny kärlek – i gamla brevhögen

Erik Parai valde Emma i Bonde söker fru och åkte på kärleksresa. Men sedan gled de isär och Erik vände sig istället till den gamla brevhögen som Bonde söker fru lämnat kvar. Och där hittade han en ny kärlek.