Extern länk
Början på sidans innehåll

TV4

Hösten 2017 i TV4

Vi kan se fram emot en riktigt härlig TV-höst med sprillans nya program men också nya säsonger av gamla favoriter här i TV4. Kryp djupt ner i soffan och njut!

Uppdaterad: Publicerad:

Farang

I den actionladdade dramathrillern spelar Ola Rapace och Louise Nyvall nyckelrollerna mitt i ett kriminellt skuggland på Thailands bakgator. Farang har premiär i TV4 den 23 augusti 21:00.

Klassfesten

Kända personer tar tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när de tävlar om vem som minns mest från sin tid i skolan. Klassfesten har premiär i TV4 den 26 augusti 20:00.

Småstaden

Killarna från Youtube-kanalen IJustWantToBeCool bjuder på total galenskap i denna sprakande humorserie. I den lilla staden Larstad finns Sveriges yngsta kommunalråd Simon Hoffman som får i uppdrag att rädda staden från förfall. Frågan är hur han ska klara av den minst sagt komplicerade uppgiften utan varken kompetens eller livserfarenhet. Småstaden har premiär i TV4 den 27 augusti 20:30.

Trailer Småstaden15 augusti, 2017
Trailer Småstaden

Saknad

I Colin Nutleys rafflande kriminalserie spelar Helena Bergström poliskommissarie Maja Silver från polisens nationella operativa avdelning i Stockholm. När en utmärglad flicka hittas mördad mitt i det svenska bibelbältet blir Maja indragen i en intensiv jakt på sanningen... Saknad har premiär i TV4 senare i höst.

Enkelstöten

I den nya spännande dramakomedin Enkelstöten får vi följa med på ett bankrån på Karlaplan i Stockholm. Vi får också lära oss allt från hur det är att köra flyktbil med en full tonåring i baksätet till att ta med barnbarnen vid ett inbrott. I rollerna ses bland andra Sissela Kyle och Lotta Tejle. Enkelstöten har premiär i TV4 i november.

Biggest loser VIP

Det är dags för sju kända ansikten att flytta in på Ekolsunds slott där alla ska kämpa mot ett hälsosammare liv. Deltagarna som har bestämt sig för att göra sitt livs viktigaste resa i Biggest loser VIP är Anna Toledano Book, Jonas Hallberg, Camilla Henemark, Morgan Karlsson, Runar Sögaard, Jan ”Blondie” Hammarlöf och Loulou Lamotte. Biggest loser VIP har premiär i TV4 i början av september.

GW:s mord

Vi får följa med kriminalprofessor Leif GW Persson i en andra säsong där han undersöker några av Sveriges mest omtalade mord. Han djupdyker i utredningarna och blottlägger de avgörande detaljerna. GW:s mord säsong två har premiär i TV4 den 21 augusti 21:00.

Ack Värmland

Vi återupptar bekantskapen med favoriterna i succéserien Ack Värmland. Anette med familj, vänner och nyfikna grannar är tillbaka med en andra säsong. Ack Värmland säsong två har premiär på TV4 senare i höst.

Syrror

I höst väntar vi spänt ännu en säsong av sjukhusdramat Syrror, där livet på sjukhuset fortsätter kantas av tuffa fall, trassliga privatliv och spänning. Syrror säsong två har premiär i TV4 senare i höst.