Extern länk
Början på sidans innehåll

Idol

Idol

Sveriges viktigaste musiktävling är tillbaka med en ny säsong! Sveriges viktigaste musiktävling är tillbaka med en ny säsong!

Sponsorer

MaxIF skadeförsäkringOLWPostNordCloetta

Här lurar Anders Bagge och superstjärnan Idoljuryn

Under kvällens avsnitt av Idol blev Kishti Tomita grundlurad av sin jurykollega Anders Bagge och världsartisten Anastacia.

Uppdaterad: Publicerad:

I kvällens Idol gjorde Anders Bagge en kupp tillsammans med superstjärnan Anastacia. Världsstjärnan som just nu jobbar med sin nya skiva tillsammans med Anders Bagge kom in till juryn iklädd lila peruk, basker och en trasig svart tröja under namnet Gabby.

Och blåsningen var total.

- Du är för nervös och för gammal för Idol! säger Kishti om Anastacia.

Anastacia börjar sin audition med att sjunga ”Öppna din dörr” – i en svengelsk tappning. Efter uppträdandet ber Bagge henne att sjunga på engelska. Då kör hon sin egna ”I’m outta love” och Kishti bekräftar snabbt att hon är väldigt talangfull. Fortfarande helt ovetandes om vem som står framför henne.

- Hon som är sångpedagog borde ha klockat att det var Anastacia – det finns bara en Anastacia! säger Bagge.

Kishti fortsätter med att säga till världsstjärnan att hon är för nervös och för gammal för tävlingen. Först när Anastacia kommer fram som sig själv under middagen förstår Kishti hur lurad hon är och gapskrattar åt situationen.

- Ett gyllene prank, säger Bagge.

- I’m such a sucker, avslutar Kishti.

Se hela programmet i TV4 Play.