Unga föräldrar

Bebismys, kaosvardag och oändligt mycket kärlek! Här får du en ärlig inblick i hur utmanande och underbart det kan vara att bli förälder tidigt i livet.

Bebismys, kaosvardag och oändligt mycket kärlek! Här får du en ärlig inblick i hur utmanande och underbart det kan vara att bli förälder tidigt i livet.

Här är familjerna i Unga föräldrar 2017

Unga föräldrar är tillbaka på TV4 Play 29 augusti med flera nya ansikten och kära återseenden. Möt våra unga familjer här!

Linn Berg, 18 år, Hedemora/Säter.

Storfavoriterna Linn och dottern Amy är tillbaka! I förra säsongen separerade Linn och Tompa och vi får nu följa Linns väg ut i vuxenlivet tillsammans med tvååriga Amy. Linn har tagit studenten och har fullt upp med att ta körkort, leta jobb och flytta till en ny lägenhet i Säter. Det blir en fartfylld sommar där Linn anpassar sig till det nya varannan vecka-livet och hon har dessutom en spännande nyhet att berätta.

Instagram: linnberg98

Victoria Ramse, 22 år, Örebro

Rullstolsburna Victoria var 19 år när hon blev oplanerat gravid men idag är Emil det bästa som har hänt henne. Hon beskriver honom som en kopia av Emil i Lönneberga, precis lika busig och envis. Victoria föddes med ryggmärgsbråck och har hjälp av personlig assistans i vardagen. De är hennes förlängda armar och ben, som möjliggör för henne att få vara just mamma till hennes son. Den unga mamman bor i Örebro och drömmer om jobba inom vården i framtiden.

Instagram: victoriaramse

Elin Lindqvist, 22 år & Emil Lundstedt, 25 år, Stockholm

Ett kärt återseende när storfavoriterna Elin, 22, och Emil, 25, är med i ännu en säsong. I slutet av förra säsongen föddes Albin, och charmiga dottern Alice, 2 år, blev äntligen storasyster! Elin och Emil njuter av en sommar då de hittar på mycket aktiviteter och försöker hitta nya rutiner för nattning, matning och aktivering. Det mesta cirkulerar kring barnen, men Emil har även funnit en ny hobby och drömmer om att ”satsa” på downhillcykling.

Blogg: baralindqvist.vimedbarn.se

Instagram: baralindqvist

Instagram: elundstedt

Liv Grenell, 18 år, Haninge

Vi träffar åter igen Liv, 18, och hennes dotter Ellen, som precis har fyllt 1 år. Den unga mamman har äntligen kommit in på gymnasiet. Liv har en stökig bakgrund, men allt vände när hon blev gravid – och nu drömmer hon om en lugnare framtid med barn och jobb. Hon njuter av en sommar tillsammans med Ellen innan hon till hösten går tillbaka till skolbänken – och Ellen börjar förskolan.

Instagram: livgrenell99

Maria Alzaga, 21 år, Stockholm

Maria är ensamstående mamma till sonen Dominique, 3,5 år. Pappan är frånvarande och bor i Mexiko. Även hon har sina rötter i Mexiko och börjar sommaren med att ta med sig Dominique och nya pojkvännen Nikolas på en månads resa för att hälsa på all släkt i Mexiko. Dominique är en kille full av energi och fantasi och han älskar sin mamma över allt. Hans största intresse är superhjältar och han har skapat en egen superhjälte, ”Storpojken, Domi dom dom”.

Instagram: diazalzaga

Fanny Andersson Ericsson, 20 år & Fredrik Lönn, 23 år, Linköping

I säsong 4 av Unga föräldrar föddes deras son Milio, som snart fyller ett år. Paret från Linköping har börjat komma in i familjerutinerna. Fanny har dock svårt att släppa sin städmani och de kämpar ständigt med att lägga onyttigheterna bakom sig och leva ett nyttigare liv. Fanny, som fortfarande är mammaledig, har precis startat ett eget företag som säljer fransar och på fritiden träffar hon gärna sin familj och vänner.

Instagram: fannyanderssonericsson

Blogg: nouw.com/fannyeericsson

Instagram: lonn12

Lär känna Andrea och Linus med dottern Belle

Andrea Norrman och Linus Bergman är stockholmsparet som är småbarnsföräldrar mitt i det pulserande storstadslivet. I deras vardag varvas lyxiga events och shopping med hemmamys och sömnlösa nätter.

Lär känna Moa och Kristoffer med döttrarna Esther och Sally

Hemma hos Moa Hellström, 22, och Kristoffer Karlsson, 22 har lillasyster Sally blivit större och är numera ett riktigt litet busfrö som ständigt är på rymmen. Esther har börjat tänka på framtiden och vad hon ska bli när hon blir stor.

Lär känna Linnea och Johan

Glada Göteborgsparet Linnea Gimdal, 20, och Johan Rastborg, 23, med hundvalpen Stina är förväntansfulla, ivriga och pirriga inför att bli föräldrar för första gången!

Lär känna Sofie och Viktor med sönerna Love och Oliver

Den här livliga, spontana och smått galna familjen består av mamma Sofie Gullström, 21, pappa Viktor Westlund, 24, och sönerna Love, 2, och Oliver, nyfödd. De bor tillsammans i ett stort hus utanför Gävle.

Lär känna Felicia med döttrarna Lorinne, Minelle och Evelynn

Felicia Hag, 23, är ensamstående mamma till Lorinne, 2, och tvillingarna Minelle och Evelynn, snart 1 år. Felicia tacklar livets utmaningar som ensamstående till tre småttingar med ett leende på läpparna och det blir inte en enda lugn stund i det fartfyllda och lekfulla hemmet!

Lär känna Filippa och dottern Harriet

16-åriga Filippa Stridh bor i Söderhamn och är ensamstående mamma till dottern Harriet. De spenderar sina dagar med att busa och mysa tillsammans. Men allt är inte bara mys, ibland är det svårt att balansera tonårslivet med mammalivet.

Nya tillskott i en ny säsong av Unga föräldrar

Många minns säkert Moa och Kristoffer med ljuvliga döttrarna Esther och Sally från förra säsongen, men ett ansikte som är känt för de flesta är Andrea Norrman, influencern känd från Paradise hotel som medverkar tillsammans med sin kille Linus.

Ny säsong av Unga föräldrar

I säsong 8 av Unga föräldrar får vi följa återkommande familjen Moa och Kristoffer med barnen Esther och Sally. Dessutom får vi följa nya familjer med Andrea och Linus, Sofie och Victor, Filippa, Felicia samt Johan och Linnea.

Maria har en dålig dag

Alla har dåliga dagar - så även Maria, och det är inte alltid lätt att lekhumöret uppe tillsammans med Domi.

Moa klarar teoriprovet

All nervositet blåser undan och glädjen tar vid när Moa får beskedet om att hon har klarat teoriprovet. Nu kan hon andas ut en vecka innan det är dags för uppkörning.

Moa är nervös inför teoriprovet

Moa försöker ta körkort och är pluggar just nu intensivt inför teoriprovet. Stöttningen hemifrån och från Esther är varierad.

Ny familj i Unga föräldrar

I avsnitt 8 av Unga föräldrar får tittarna en ny bekantskap i form av Ashley, Stefan och lilla Yasmine.

Samiskt bröllop på TV4 Play

Vi såg deras frieri i succéserien Unga föräldrar. Nu får vi följa Ida och Viktors bröllop. I höst är det premiär för Vårt stora samiska bröllop på TV4 Play.

Unga föräldrar tillbaka i vår!

Äntligen får vi följa de härliga familjerna igen! Den femte säsongen av Unga föräldrar drar igång 21 mars på TV4 Play och är späckad av bebisgos, vardagskaos och massor av kärlek!

Här är Ida och Viktor i Unga föräldrar

För andra säsongen får vi följa den charmiga familjen från Kiruna. Ida, 20 och Viktor, 25 är sameparet som vill ge dottern Áile Margrethe, 5 månader, en traditionell samisk uppväxt.

Här är Linn och Tompa i Unga föräldrar

Favoriterna från tidigare tre säsonger är tillbaka! Vi återser Linn, 17, och Tompa, 23, som bor i Hedemora med deras dotter Amy som har hunnit bli ett och ett halvt år.

Här är Emelie Lind i Unga föräldrar

Emelie, 18 år, har delad vårdnad om snart 2-årige sonen Milton. Det gör att hon varannan vecka lever familjeliv med sonen och varannan vecka bor ensam och lever som vilken 18-åring som helst.

Här är Fanny & Fredrik i Unga föräldrar

Fanny, 19, och Fredrik, 23, är nyblivna föräldrar till lilla Milio. Vi får följa henne från graviditetens slutskede till förlossning och det nya livet med Milio.

Här är Emma Janson i Unga föräldrar

Emma, 19, bor ensam med sin dotter Delia, 7 månader. Emma driver sitt eget företag hemifrån, vilket passar väldigt bra i kombination med livet som förälder.