Syrror

Syrror i TV4, ett sjukhusdrama där fyra sjuksköterskor på en akutmottagning i Stockholm står i centrum. Livet på sjukhuset kantas av dramatik, spänning och romantik när sjuksystrarna tillsammans med kollegor tampas med tuffa fall och trassliga privatliv. Syrror utspelar sig på akutmottagningen och traumaavdelningen på ett av Stockholms större sjukhus. I serien får tittarna lära känna sjuksystrarna Iris (Celie Sparre), Julia (Marall Nasiri), Malin (Tanja Lorentzon) och Carina (Jeanette Holmgren), både i arbetet på sjukhuset och i deras färgstarka privatliv.

Då är TV4:s sjukhusdrama Syrror tillbaka

Tittarsuccén Syrror är tillbaka med en andra säsong. Den nya säsongen bjuder på kärlek, svek och överraskningar för gänget på sjukhusets akutmottagning. Starka och känslosamma fall blandas med moraliska dilemman när sjuksköterskorna Iris, Malin, Carina och Julia är tillbaka med en dramatisk andra säsong med start 5 oktober i TV4.

Syrror utspelar sig på akutmottagningen och traumaavdelningen på ett av Stockholms större sjukhus. I serien får tittarna lära känna sjuksköterskorna Iris (Celie Sparre), Julia (Marall Nasiri), Malin (Tanja Lorentzon) och Carina (Jeanette Holmgren), både i arbetet på sjukhuset och i deras händelserika privatliv. Första säsongen fick ett dramatisk slut när Malin blev påkommen med sitt drogmissbruk varpå pojkvännen Jonas gjorde slut efter ett storgräl. I den nya säsongen kämpar Malin för att hitta en väg tillbaka till ett drogfritt liv och plåstra ihop kärleksrelationen med Jonas.

– Jag ser fram emot att se alla karaktärerna igen för att jag saknar dom helt enkelt. Jag saknar Malins genuint snälla sida. Det är spännande att spela en god karaktär som även har mörka hemligheter och sidor, säger Tanja Lorentzon.

En bit in i den nya säsongen får tittarna lära känna en ny karaktär, spelad av Oscars- och Guldbagge-nominerade Bahar Pars (En man som heter Ove). Hon spelar en läkare i serien men mer än så vill inte den hyllade skådespelaren avslöja.

– Det känns fantastisk roligt att få vara med i säsong två av Syrror och spela tillsammans med denna fantastiska cast. Jag spelar rollen som en läkare men mer än så får jag inte avslöja. Däremot kan jag lova att min entré i serien kommer att väcka starka känslor på sjukhuset och inte gå obemärkt förbi, säger Bahar Pars.

I den namnkunniga rollistan syns även skådespelare som Henrik Norlén (Modus), Anton Lundqvist (En underbar jävla jul), Maria Sid (Så ock på jorden) och Jonas Malmsjö (Morden i Sandhamn). Under årets säsong dyker dessutom flera nya ansikten upp på sjukhuset och bland avsnittsrollerna syns bland andra Eva Melander (Rebecka Martinsson, Flocken), Dragomir Mrsic (Torpederna, Snabba Cash), Filip Berg (En man som heter Ove, Svartsjön) och den nu bortgångne Björn Granath (Män som hatar kvinnor, Borg) som syns i en av sina sista roller.

Syrrors första säsong charmade tittarna och lockade miljonpublik, så det är ett efterlängtat sjukhusdrama som åter tar plats i TV4 i höst. 

– Äntligen är Syrror tillbaka! Premiärsäsongen lockade ett otroligt engagemang och starka känslor hos våra tittare, vilket vi älskar. I andra säsongen kommer än fler överraskningar och jag vågar lova att det kommer att bjudas på minst lika mycket känslor, dramatik och spänning. Förhoppningen är att tittarna inte kommer vilja släppa taget om serien och våra härliga karaktärer, säger Elin Kvist, exekutiv producent.

Syrror sänds i tio avsnitt och har säsongstart den 5 oktober klockan 21.00 i TV4 och på TV4 Play.

Trailer Syrror säsong 2

Omskrivna och hyllade Syrror är tillbaka med en andra säsong. Den nya säsongen bjuder på kärlek, svek och överraskningar för gänget på sjukhusets akutmottagning. Starka och känslosamma fall blandas med moraliska dilemman när sjuksköterskorna Iris, Malin, Carina och Julia är tillbaka med en dramatisk andra säsong med start 5 oktober i TV4 och TV4 Play.

Syrror avsnitt 1: Komplicerade relationer deluxe

Efter första avsnittet av nya sjukhusserien Syrror är det en sak som står klar: Inget är som det verkar på ytan.
Komplicerade fall och relationer på jobbet avlöses av minst lika komplicerade privatliv där hemligheterna står som spön i backen.