Extern länk
Början på sidans innehåll

Idol

Idol

Sveriges viktigaste musiktävling är tillbaka med en ny säsong! Sveriges viktigaste musiktävling är tillbaka med en ny säsong!

Sponsorer

MaxIF skadeförsäkringOLWPostNordCloetta
Victor Leksell vinner Revanschen i Idol 2017
Foto: Ella Wunger

Vinnaren av Revanschen i Idol 2017

Under torsdagen avgjordes den stora Revanschen-finalen i Idol 2017. Den som fick flest röster av er tittare och därmed vann Revanschen blev Victor Leksell.
- Det känns helt otroligt! Säger Victor.

Uppdaterad: Publicerad:

De Idol-deltagare som fick lämna tävlingen efter gruppmomentet och solosången fick chansen att söka till Revanschen genom att spela in ett klipp där de sjunger och ber om tittarnas stöd. De fyra klipp som flest tittat på och delat under 48h fick chans till att revansch-duellera sig tillbaka in i tävlingen. Efter livesändningarna under tisdagen och onsdagen i kvalveckan har Revanschen-dueller pågått på TV4play.

På tisdagen slog Victor Leksell ut Magdalena Reise och på onsdagen var det Anna-Mi Svedjekrans som segrade mot Emelie Battah. Under torsdagskvällen tävlade i sin tur Victor Leksell mot Anna-Mi Svedjekrans i Revanschen-finalen om platsen i kvalfinalen och den som blev framröstad som vinnare var Victor.

- Jag tar åt mig av det juryn sa och alla här är så duktiga så imorgon vill jag bevisa att jag ligger på samma nivå som dem gör, säger Victor om uppladdningen inför kvalfinalen imorgon.

Victor kommer nu att vara med under den livesända kvalfinalen imorgon fredag och tävla med de andra idolerna om en plats i topp 12.

Kvalfinalen sänds imorgon 20.00 i TV4 och på TV4play.