Fredagar 20.00

Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

TÄVLING: Vinn biljetter till Idols första fredagsfinal!

Upplev Idol live - vinn biljetter till Idols första fredagsfinal den 29/9! OBS tävlingen är nu avslutad. Se vinnarna längst ner i artikeln!

Tävlingsvillkor

1. Tävlingen arrangeras på Idols Facebook-sida @tv4idol samt på Idols Instagram @tv4idol.

2. På Facebook koras en vinnare som får två sittplatsbiljetter och på Instagram koras fem vinnare som får fyra ståplatsbiljetter var. 

3. För att delta på Facebook ska du tagga in en vän samt motivera varför just ni ska få gå på Idol. 

4. För att delta på Instagram ska du tagga in tre vänner samt motivera varför just ni ska få gå på Idol. 

5. Tävlingen startar tisdagen den 26:a september kl 16.00 och avslutas onsdagen den 27:e september kl 12.00. 

4. Vinnarna utses av en jury bestående av Idols webbredaktion där bäst motivering vinner. 

5. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige. Anställda eller representanter för Fremantlemedia Sverige eller TV4-GRUPPEN eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.

6. De tävlande måste vara minst 13 år gamla. Tävlande under 18 år måste ha målsmans godkännande.

7. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

8. Resor till och från studion samt eventuella övernattningar i samband med vinsten står vinnaren för. 

9. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster.

10.Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Biljetterna är sittplatsbiljetter om du tävlar på Facebook och ståplatser om du tävlar på Instagram. Biljetterna är endast giltiga fredagen den 29:e september 2017.  

11. Deltagarna accepterar att om de vinner så har Fremantlemedia/TV4-Gruppen rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder, tävlingsbidrag och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

12. Vinnaren måste återkomma med kontaktuppgifter senast torsdagen den 28:e september kl 16.00 annars utgår vinsten. 

13.TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.

Tävlingen är avslutad och vinnarna är kontaktade. De som vann är:

Instagram-tävlingen:

@theresetessanhultman

@petrametra

@censie

@catrhrinbahow

@clundkvist


Facebook-tävlingen:

Johan Svensson

Idol del 24

Denna kusliga allhelgonaafton är ni där hemma som valt ut vilka låtar idolerna ska framföra. Vissa deltagare tvingas lämna sin comfort zone medan andra fått några av sina personliga favoriter. Kvällen till ära tar även Petra Marklund plats på scen.

Se alla framträdanden från sjätte fredagsfinalen här

Ikväll är det dags för den efterlängtade "Folkets val"-kvällen i Idol där tittarna har fått bestämma vad Idolerna ska sjunga. Här har vi samlat allt du behöver veta inför kvällen och hur du röstar på din favorit!

Idol 2020 - Bagges förfest del 5

Vad vore en fredagsfinal i Idol utan förfest tillsammans med vår älskade jurymedlem Anders Bagge? Följ med när Anders peppar igång kvällen i sin loge, det bjuds på såväl roliga upptåg som spännande gäster.

Idolpodden del 5: "Hur kunde ni?"

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av journalisten och På spåret-vinnaren Parisa Amiri. Hon undrar hur Idoljuryn tänkte när de gav livbojen till Ella Hedström, jämför Nadja Holm med Beyoncé och analyserar killarna i tävlingen.

Idolpodden del 4: "Min fru har börjat spekulera..."

Idolvinnaren Tusse Chiza gästar Idolpodden med Alex och Nikki där han berättar namnet på sin nya låt, de pratar om kritiken mot Nova Luther och Caspar Camitz effekt på kvinnor runt 40-strecket.