Bachelor

En man vill hitta någon att dela livet och lär känna en grupp singelkvinnor, som alla hoppas vinna hans hjärta. Här bjuds det på romantiska dejter i ett semesterparadis och i rosceremonin väljer vår bachelor vilka kvinnor han vill fortsätta dejta.

En man vill hitta någon att dela livet och lär känna en grupp singelkvinnor, som alla hoppas vinna hans hjärta. Här bjuds det på romantiska dejter i ett semesterparadis och i rosceremonin väljer vår bachelor vilka kvinnor han vill fortsätta dejta.

Kärlekssuccén Bachelor är snart tillbaka i Sjuan

I det omtumlande kärleksäventyret Bachelor – När leken blev allvar söker singeltjejer efter kärleken i årets bachelor Niclas Lij. Tjugoen sprudlande och färgstarka tjejer kastar sig in i kärlekskampen på paradisön Dominikanska republiken för att vinna Niclas hjärta.

- Jag är övertygad om att mitt livs kärlek finns där ute, jag har bara inte träffat henne än. Jag drömmer om äkta kärlek och tar varje chans jag får som kan leda till min dröm. Om det är något jag är beredd att kämpa för så är det kärlek och jag hoppas verkligen på att träffa min drömtjej på Dominikanska republiken, säger Niclas Lij.

Årets bachelor Niclas Lij är en 32-årig framgångsrik entreprenör från Stockholm som jobbat hårt och länge för att uppfylla sina drömmar om ekonomisk frihet, materiell lycka och karriärmässig framgång. Nu saknar han bara någon att dela sitt liv med och söker därför kärleken bland tjugoen tjejer på paradisön Dominikanska republiken. Niclas får möjligheten att dejta i både gruppdejter och singeldejter med målet att hitta sitt livs stora kärlek. Varje vecka sker oundvikligen en dramatisk rosceremoni där kärleksresan får ett abrupt slut för en eller flera av tjejerna tills det endast står en kvinna kvar. 

 - Niclas är en perfekt bachelor! Under inspelningarna knockades vi totalt av alla starka känslor. Vi kunde aldrig ana att Niclas skulle väcka så mycket passion och drama hos tjejerna. Det är en omtumlande säsong vi bjuder på i höst. Det hände så mycket under inspelningarna att vi nu blir tvungna att sända två avsnitt i veckan – en lyx för Sjuan och för alla bachelorfans, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent. 

TV4 Play-programmet Tjejerna avslöjar allt har tidigare år varit en stor succé direkt efter bachelorsändningarna. I år visar programledaren Malin Stenbäck extra mycket smygfilmningar, dramatik och avslöjanden då programmet visas, precis som huvudprogrammet, två dagar i veckan. Bachelor – När leken blev allvar sänds måndagar och tisdagar 21.00 i Sjuan och på TV4 Play. Programmet sänds i 22 avsnitt med start måndagen den 16 oktober. 

Tjejerna i Bachelor 2017:

Alexandra Nord, 25 år från Örebro. Bor just nu i London och är fotbollsproffs i Premiere League.

Elin Råman, 30 från Norrköping. Studerande.

Johanna Scortea, 25 år från Kristianstad. Bor just nu på Mallorca och studerar till civilekonom.

Linnea Jilkén, 30 år från Växjö. Bor just nu i Stockholm och arbetar som HR konsult. 

Matilda Olén, 22 år från Falun. Bor just nu i Stockholm och arbetar som receptionist.

Nastassia Yaramchuk, 27 år från Vitryssland. Bor just nu i Borlänge och studerar samt är modell.

Kristin Dahlmark, 32 år från Göteborg. Arbetar som kontorsbiträde.

Nadia Dagelin, 28 år från Göteborg. Bor just nu i Stockholm och arbetar som projektledare.

Rebecca Karlsson, 26 år från Karlstad. Arbetar som säljare.

Caroline Tarabocchia, 25 år från Småland. Bor just nu i Varberg

Jenniyfer Aydogyeva, 27 år från Ryssland. Bor just nu i Stockholm och är entreprenör.

Marie Lindberg, 33 år från Söderhamn. Bor just nu i Stockholm och arbetar som receptionist.

Susanna Andersson, 39 år från Göteborg. Arbetar som lärare.

Susanne Quiero Lagerberg, 29 år från Göteborg. Bor just nu i Varberg och studerar.

Maria Karlsson, 30 år från Dalarna. Bor just nu i Stockholm och arbetar som väktare.

Johanna Ringström, 25 år från Hudiksvall. Arbetar som stylist.

Matilda Lindblom, 27 år från Uppsala. Bor just nu i Stockholm och arbetar som inköpsassistent.

Totto Eckerman, 27 år från Skövde. Arbetar som servitris.

Sara Haglund, 27 år från Norrland. Bor just nu i Stockholm och arbetar som make-up artist.

Christine Lindberg, 27 år från Malmö. Bor just nu i Stockholm och studerar.

Sofia Ståhl, 32 år från Stockholm. Arbetar som administratör.  

Här är ungkarlarna i Bachelor Sverige 2021 - Ansök här

PROGRAMINFORMATION
Förra årets säsong av Bachelor Sverige ställdes in – men nu är det äntligen dags! Årets säsong består återigen av två killar som ska tävla om tjejernas uppmärksamhet: Simon Lindström och Sebastian Martinsson.

Sebastian Martinsson - Bachelor Sverige 2021

Årets säsong av Bachelor Sverige består återigen av två killar som ska tävla om tjejernas uppmärksamhet: Simon Lindström och Sebastian Martinsson.

Sebastian Martinsson, är 28 år och kommer från Södertälje. Som ung var han en lovande hockeyspelare som siktade på att bli bäst, men en skada satte stopp för den drömmen. Idag jobbar han på ett läkemedelsföretag och är redo att slå sig till ro. Läs mer och ansök på tv4.se/bachelor.

Simon Lindström - Bachelor Sverige 2021

Årets säsong av Bachelor Sverige består återigen av två killar som ska tävla om tjejernas uppmärksamhet: Simon Lindström och Sebastian Martinsson.

Simon Lindström, är 29 år och kommer från Eskilstuna men bor i Stockholm. Han är en ambitiös kille som länge jobbat inom marknadsföring men driver nu upp ett eget företag. Han jobbar även extra som modell. Nu drömmer han om den sista pusselbiten i livet. Läs mer och ansök på tv4.se/bachelor

TV4 söker en ny Bachelor Sverige 2021 - Ansök nu

Inspelningarna av Bachelor Sverige sköts i våras upp på grund av den pågående pandemin. Nu söker vi med ljus och lykta efter singelkillar som vill vara med om sitt livs äventyr. Bachelor Sverige kommer tillbaka och nu påbörjas jakten på en Bachelor för den nya säsongen.

Inspelningarna planeras att dra igång i början av våren 2021. Vi kommer naturligtvis att följa utvecklingen kring covid-19 och se till att inspelningarna genomförs tryggt och säkert för alla medverkande.

Missa inte chansen att vara med om ditt livs äventyr – och hitta den stora
kärleken.

Sök till programmet på tv4.se/bachelor

Olivia Nilsson känner sig lurad av Simon Hermansson när hon får lämna

Olivia Nilsson blir utan ros vid rosceremonin och känner sig väldigt lurad och illa behandlad av Simon Hermansson. När hon ska lämna tar hon upp med honom att det dock passade bra att träffas några veckor innan Bacheloräventyret startade men att det nu inte passar längre.

Meagan Nouis ifrågasätter Linn Schönbecks intentioner

Trots att Linn Schönbeck fått en lång singeldejt med Felix Almsved säger hon sig inte luta åt vare sig honom eller Simon Hermansson. Hon kan fortfarande inte svara på vem hon gillar mest och det gör att Meagan Nouis ifrågasätter hennes intentioner. Hon tror bara att Linn är där för sin egen skull - inte för någon av killarna.

Storbråk mellan tjejerna efter festen

Det blir stor fest för tjejerna i Bachelorvillan och under festen får Emmy Rönning höra att Linn Schönbeck sagt en massa elaka saker om henne. Emmy konfronterar Linn med uppgifterna men Linn bara går därifrån. Irritationen bland tjejerna är påtaglig.

Anna Hillgren konfronterar Simon Hermansson

Anna Hillgren går fram till Simon Hermansson under festen och konfronterar honom om vad han egentligen känner för henne. Är det ens någon mening att hon stannar kvar?

Det här är Olivia Nilsson

Olivia Nilsson är 21 år gammal och kommer från Leksand. Hon dejtade Simon Hermansson hemma i Sverige för ungefär ett år sedan och nu har hon åkt till Sydafrika för att se om det fortfarande finns några känslor mellan dem.