Början på sidans innehåll

Nu släpps biljetterna till Fotbollsgalan

2017-10-09 • Christoffer Erikssonchristoffer.eriksson@bonnierbroadcasting.com

Nu släpps biljetterna till Fotbollsgalan den 20 november på Ericsson Globe. Galan direktsänds i TV4 den 20 november klockan 20.00. På plats på galan finns landslag, mästarlag och andra stjärnor från fotbollens värld. Ett tillfälle för föreningar och lag att avsluta säsongen på bästa sätt, eller att tillsammans med vänner och familj uppleva en kväll i fotbollens stjärnglans. Kända artister underhåller och årets bästa spelare koras i olika kategorier. Biljetter till Fotbollsgalan 2017 är släppta – i år med ett nytt erbjudande till föreningar och lag.

Kina-experten Jojje Olsson riktar skarp kritik mot IOK: "Spelar med i Kinas propaganda"

5 min 19 sek

Internationella Olympiska Kommittén har pratat med Peng Shuai som länge var försvunnen i Kina. Men videon har ifrågasatts och Jojje Olsson menar att det är en åtgärd som Kina ofta använder sig av där personer mer eller mindre tvingas vittna enligt regimens villkor.
- Det är inte att lita på, säger Olsson som är journalist som länge rapporterat om Kinas politik.

Lerby är sensationen i Sveriges VM-trupp

3 min 57 sek

På fredag spelar Sverige sin första matchen i handbolls-VM i Spanien. Lugi-spelaren Clara Lerby fick i sista stund en VM-plats, trots att hon nyss kommit tillbaka efter en korsbandsskada.

Zlatan med läckert frisparksmål

51 sek

Målformen håller i sig för Zlatan Ibrahimovic. Borta mot Genoa fick Milan frispark en bit utanför straffområdet som svensken tog hand om på bästa vis.