Vintern 2021

Bachelorette Sverige

För första gången någonsin får vi en svensk Bachelorette. Passion och dramatik väntar när hon ger sig ut i kärleksdjungeln. Se fram emot såväl heta dejter som chockerande rosceremonier.

För första gången någonsin får vi en svensk Bachelorette. Passion och dramatik väntar när hon ger sig ut i kärleksdjungeln. Se fram emot såväl heta dejter som chockerande rosceremonier.

Bachelorette kommer till Sverige och TV4

PROGRAMINFORMATION
Tittarna har länge efterfrågat en svensk version av dejtingprogrammet Bachelorette. Nu händer det – Bachelorette Sverige väntas ha premiär hösten 2021 och sökandet efter den optimala singelkvinnan har börjat.
– Vi letar efter en härlig, rolig och självständig kvinna med skinn på näsan, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent.

Bachelor Sverige där en eller två eftertraktade ungkarlar söker efter sitt livs kärlek har gått i fem säsonger på Sjuan och TV4 Play. Programmet har gjort succé bland tittarna och nu är det dags för även en kvinna att stå i centrum. Under hösten 2021 kommer den svenska versionen av Bachelorette att ha premiär.

– Det är tydligt att tittarna efterfrågat det här och vi kan bara hålla med dem om att det verkligen är dags för en Bachelorette att ta plats. Därför känns det extra roligt att presentera den här glada nyheten. Nu måste vi bara hitta en singelkvinna som är redo för sitt livs äventyr – och för att hitta den stora kärleken, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent.

Bachelorette har varit en stor snackis i de länder där programmet hittills sänts, bland annat USA och Australien. TV4:s version kommer att hämta inspiration från de utländska versionerna, men produktionen hoppas också kunna bjuda på något helt nytt.

– Vi är inte ute efter någon sagoprinsessa utan vill ha en härlig, rolig och självständig kvinna med skinn på näsan. En tjej som vet vad hon vill ha. Det är hennes tur nu, och det är ju verkligen på tiden! säger Catrin Magnusson.

Inspelningarna av Bachelorette Sverige planeras starta senvåren 2021. Programmet kommer att sändas under hösten.

Klicka här för att komma till ansökan för att bli Sveriges första Bachelorette.

Observera att TV4 och C More samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvarar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.

Julia Franzén söker kärleken - Bachelorette Sverige

I höst är det äntligen dags för ett av årets mest efterlängtade program Bachelorette Sverige. Nu är det klart att det är Julia Franzén som blivit utvald att stå i centrum för kärleksäventyret. Nu öppnar ansökningen för de killar som vill vinna Julias hjärta. Läs mer och sök på tv4.se.

Bachelorette Sverige - Sök nu!

Många har längtat efter en svensk version av dejtingprogrammet Bachelorette. Nu händer det – Bachelorette Sverige väntas ha premiär hösten 2021 och jakten efter den optimala singelkvinnan har börjat.