Se fotbolls-VM 2018 på TV4

Sverige är klart för fotbolls-VM i Ryssland 2018, upplev mästerskapet på TV4 och C More.

Den 14 juni inleds fotbolls-VM i Ryssland och efter bragden mot Italien står det nu klart att Sverige kommer att spela mästerskapet. 
TV4 delar, precis som 2014, VM med SVT. TV4:s matcher kommer även att gå att streama på C More där du kan se sändningarna utan avbrott och få ännu mer innehåll kring matcherna.

Vilka Sverige ställs mot i gruppspelet är ännu inte fastställt.
VM-grupperna kommer att lottas fram den 1 december 2017 och sänds på Fotbollskanalen. I samband med lottningen delas lagen in i fyra olika potter baserat på deras placering på Fifas världsrankning. Värdnationen Ryssland ingår automatiskt i den första potten.

Ståle Solbakken gäst i Lundhs podcast

Ståle Solbakken är gäst nummer 295 av Lundhs podcast. Den norska förbundskaptenen pratar om att ersätta Lars Lagerbäck, om möjligheterna att nå VM i Qatar 2022, om den norska mästerskapstorkan sedan EM 2000, om talanger som Ødegaard, Håland och Sørloth och om varför norska landslaget inte kommer åka på träningsläger i Qatar.

Kanadensiskt samarbete sänkte Frölunda

Efter tio raka förluster står nu Linköping på två raka segrar. På tisdagskvällen låg lagets kanadensare bakom bortasegern mot Frölunda i Scandinavium.

Sörenstam försvarar beslutet

Annika Sörenstam fick hård kritik efter att ha tagit emot frihetsmedaljen från Donald Trump. Nu uttalar sig golflegendaren för första gången.

Skicross-VM till Sverige

Nu är det klart att skicross-VM kommer att genomföras i Sverige och Idre Fjäll. Tävlingarna kommer att genomföras på Idre Fjäll om fyra veckor, 11-13 februari.

Möt SHL:s längsta forward

Frölundas 19-åring Elmer Söderblom är över två meter lång och väger 108 kilo.

Sportåret 2020

2020 var ett märkligt år. Inte minst för idrotten. Vi har låtit våra profiler minnas tillbaka. Vad minns man från idrottsåret.

Håkan Loob - Sveriges vigaste 60-åring?

I vår intervjuserie "Wikegård vs" har Niklss Wikegård träffat legendaren Håkan Loob hemma i Karlstad. Samtliga Niklas Wikegårds möten finns att se på C More.