Stjärnornas stjärna

Åtta artister gör upp i en musikalisk mångkamp där de framför tolkningar av kända hits. En panel ger dem feedback och varje vecka måste en deltagare lämna tävlingen, vem det blir är upp till tittarna. Programledare är Petra Mede.

Boka biljetter till Stjärnornas stjärna

Stjärnornas stjärna – 16 mars drar säsong två igång av TV4:s direktsända lördagsunderhållning med Petra Mede i spetsen. Ta chansen och upplev stjärnglansen live på plats i tv-studion.

Varje lördag med start den 16:e mars kommer åtta av Sveriges mest folkkära artister att utmana sig själva och tävla mot varandra i olika musikgenres som opera, hårdrock och hiphop, för att nämna några.

I varje program, förutom första avsnittet där samtliga artister är kvar, röstas en artist ut tills det i final bara finns två artister kvar. Vi får också följa med på artisternas resa vecka för vecka under repetitioner. Den 4 maj koras en vinnare som kammar hem titeln Stjärnornas stjärna 2019!

Boka biljett och upplev direktsändningen live på plats i studion. Det blir underhållning i världsklass, spänning och stjärnglans. Häng med på vårens roligaste resa!

Artisterna i Stjärnornas stjärna: Plura, Shirley Clamp, Mariette, Jakob Samuel, Andreas Weise, Renaida, Andreas Lundstedt och Peter Larsson. 

Läs mer och se bilder på artisterna HÄR

David Lindgren vann Stjärnornas stjärna 2020

Efter en stenhård kamp blev det till slut David Lindgren som fick lyfta glasstjärnan och ta hem titeln Stjärnornas stjärna 2020.
– Det känns fantastiskt, säger vinnaren.

Jessica Andersson lämnar Stjärnornas stjärna veckan innan semifinal

I lördagens Stjärnornas stjärna blev det en dubbel utmaning för artisterna då de tolkade två genres under samma kväll; country och visa. Jessica Andersson framförde bland annat en rörande tolkning av Marie Fredrikssons "Tro", men tyvärr räckte det inte hela vägen och hon fick lämna tävlingen.

Mapei lämnar Stjärnornas stjärna efter operakvällen

Ikväll blev det finstämt i Stjärnornas stjärna då programmet bjöd på en kväll på operan med allt från italienska till tjeckiska toner. Mapei framförde en vacker tolkning av Ave Maria, men tyvärr räckte det inte hela vägen.