Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Då har Let's dance 2018 premiär i TV4

Let's dance 2018 har premiär den 23 mars i TV4.
Och säsongen utlovar nya stjärnor som tar plats på dansgolvet.
- Vi kommer att presentera ett drömgäng, säger Anika Beclijevski exekutiv producent för Let’s dance.

Let’s Dance är ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram och startade i TV4 2006. Under 12 säsonger har många av Sveriges mest kända personer – såväl världsstjärnor, idrottsstjärnor, politiker, programledare och artister – vågat sig ut på dansgolvet på skakiga ben för en oförglömlig resa.

Och nu är det dags igen. Den 23 mars klockan 20.00 i TV4 går nya stjärnor ut på dansgolvet, ledda av David Hellenius och Tilde de Paula. 

– En av de största framgångsfaktorerna för ett program som Let’s dance är deltagarna. Jag är därför otroligt glad och stolt över att kunna berätta att vi i år kommer presentera ett drömgäng, där publiken nu äntligen får se deltagare som vi haft förhoppningar om i många år. Vi kommer bjuda på en helt unik mix av fantastiska människor och personligheter, och jag kan lova att det kommer bli spännande att få följa deras dansresa den här våren, säger Anika Beclijevski exekutiv producent för Let’s dance.

I juryn sitter Tony IrvingAnn Wilson och Cecilia Lazar

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.