Tina i fjällen

Tina Nordström bjuder in kända personer till sin tillflyktsort, en stuga i den jämtländska fjällvärlden. Det blir matlagning och förtroliga samtal, men också utflykter, aktiviteter och upplevelser i den härliga svenska fjällvärlden.

Tina Nordström bjuder in kända personer till sin tillflyktsort, en stuga i den jämtländska fjällvärlden. Det blir matlagning och förtroliga samtal, men också utflykter, aktiviteter och upplevelser i den härliga svenska fjällvärlden.

Tina i fjällen är tillbaka!

Tina Nordström är äntligen tillbaka i den fjärde säsongen av Tina i fjällen – programmet där Tina styr kosan norrut för att tillsammans med sina gäster ge sig ut på spännande äventyr och matlagning i unik miljö.

Nytt för i år är att Tina denna gång lämnar svenska fjällen för att istället ta med sina gäster till vårt vackra grannland – närmare bestämt till Lofoten och Svalbard. Utöver fantastiska naturupplevelser och möten med lokalsamhället så blir det förtroliga samtal om både medgång och motgång. Vi får också se Tina med gäster ta sig an aktiviteter så som kajakpaddling, havssurfing och hundspann. Och så lagas det självklart massvis av god mat att äta både på utflykter och hemma i stugvärmen.

Gäster hos Tina är i år sångerskan och programledaren Sanna Nielsen, artisten och entreprenören Petter Askergren, före detta landslagsstjärnan i fotboll Anders Svensson samt artisten Ebbot Lundberg.

Tina i fjällen har säsongsstart torsdagen den 1 mars, klockan 20.00 i TV4 och på TV4 Play.

Kalle Moreus gäst hos Tina i fjällen

Tina Nordström bjuder in personer till jaktvillan i den lilla byn Medstugan utanför Åre i Jämtland. Bland snö och fjäll samlar hon kraft, finner inspiration och kan bara vara sig själv för en stund.

Så lagar du panna på souvas

Tina Nordström lagar panna på souvas (rökt renkött) med pumpa, rödlök och pepparrot, och Anna Haag och Emil Jönsson hjälper Tina Nordström med en god lemonad. Recepteten finns på recept.nu.

Hur röker man kött?

Tina Nordström får hjälp av en vän när hon lär sig röka renkött i en kåta i Tina i fjällen.

Vad är det Hasse Aro gör i duschen?

Tina Nordström har fått nys om att Hasse Aro gör något mer än att bara tvätta håret och kroppen i duschen. Se klippet för att ta reda på vad det är.

Hasse Aro och Tina Nordström i hästkraftsduell

I Tina i fjällen tävlar Hasse Aro och Tina Nordström i att ta sig fram till deras destination först. Hasse Aro på snöskoter och Tina Nordström på häst. Se vem som vinner genom att kolla på klippet.

Vad var Hasse Aros första journalistjobb?

I Tina i fjällen kommer det fram att Hasse Aros första journalistjobb var i Härjedalen och Tina ruvar på en överraskning som hon vet att Hasse Aro kommer att uppskatta.