Unga föräldrar

Bebismys, kaosvardag och oändligt mycket kärlek! Här får du en ärlig inblick i hur utmanande och underbart det kan vara att bli förälder tidigt i livet.

Bebismys, kaosvardag och oändligt mycket kärlek! Här får du en ärlig inblick i hur utmanande och underbart det kan vara att bli förälder tidigt i livet.

Här är familjerna i Unga föräldrar 2018

Den 13 mars är Unga föräldrar tillbaka - med säsong sju!
Möt familjerna här:

Nya! Moa Hellström, 21 år & Kristoffer Karlsson, 21 år, Västerås

Den nya Unga föräldrar-familjen med mamma Moa, pappa Kristoffer och döttrarna Esther och Sally bjuder på en sprakande inblick i ett händelserikt familjeliv. Hemma i Västerås är det den fyraåriga dottern Esther som bestämmer. Moa är mammaledig med Sally, och Kristoffer jobbar som undersköterska. När Esther inte är på förskolan fyller hon hemmet med glädje, energi och humor – men ibland smyger sig trotsen på. Rejält…

Emil Lundstedt, 25 år & Elin Lindqvist, 22 år, Stockholm

Återigen ett kärt återseende med storfavoriterna, Stockholmsfamiljen Elin och Emil. 
Mycket händer i familjens liv - barnen Albin och Alice har blivit större, och Emil byter jobbliv mot hemmaliv. Det blir en spännande pappaledighet som bjuder på både bus och gos i mängder – och massa skämtsamma stunder.

Fanny Andersson Ericsson, 20 år & Fredrik Lönn, 24 år, Linköping

Linköpingsparet Fanny och Fredrik är tillbaka! Deras son Milio fortsätter att utvecklas och paret har en spännande nyhet att berätta. Fanny har lagt jobblivet på hyllan och fokuserar fullt ut på att vara hemmafru medan Fredrik jobbar på ute i arbetslivet. Lilla Milio är nöjd både på förskolan och hemma med mamma. Utöver familjelivet pågår den ständiga kampen mot sötsakerna. En kamp som Fredrik nu tagit på allvar medan Fanny, nja… hon är inte lika strikt.

Linn Berg, 19 år & Jimmy Berg, 26 år, Säter

Med sex säsonger i bagaget är Linn tillbaka ännu en gång! Vi fortsätter följa varannan vecka-livet tillsammans med dottern Amy, snart 3 år. Och nu är det också dags för tittarna att lära känna Linns pojkvän Jimmy lite bättre. Linns vardag med en pladdrande Amy rullar på. Men nu har vår unga mamma också tagit det stora klivet ut i vuxenvärlden med ett heltidsjobb - och ångesten över att bli äldre har slagit till. Förutom åldersnoja och vuxenliv blir våren i Dalarna fylld av utmaningar så som överlämningar, trotsålder, morgonstress, 3-årskalas och såklart en massa glädje.

Maria Alzaga, 22 år, Stockholm

 Vi träffar återigen den sprudlande Stockholmsmamman Maria och hennes energiknippe till son, Dominique, som tar oss med på en fartfylld vinter. Med en fyraåring är det aldrig en lugn stund, speciellt inte när kiss- och bajsåldern kickar in för fullt. Det blir en säsong fylld med allt ifrån olika experiment, kiss- och bajs-skämt, lekland, superhjältar, sjukhusbesök och en liten makeover. Hur? Det får ni se. 

Lär känna Andrea och Linus med dottern Belle

Andrea Norrman och Linus Bergman är stockholmsparet som är småbarnsföräldrar mitt i det pulserande storstadslivet. I deras vardag varvas lyxiga events och shopping med hemmamys och sömnlösa nätter.

Lär känna Moa och Kristoffer med döttrarna Esther och Sally

Hemma hos Moa Hellström, 22, och Kristoffer Karlsson, 22 har lillasyster Sally blivit större och är numera ett riktigt litet busfrö som ständigt är på rymmen. Esther har börjat tänka på framtiden och vad hon ska bli när hon blir stor.

Lär känna Linnea och Johan

Glada Göteborgsparet Linnea Gimdal, 20, och Johan Rastborg, 23, med hundvalpen Stina är förväntansfulla, ivriga och pirriga inför att bli föräldrar för första gången!

Lär känna Sofie och Viktor med sönerna Love och Oliver

Den här livliga, spontana och smått galna familjen består av mamma Sofie Gullström, 21, pappa Viktor Westlund, 24, och sönerna Love, 2, och Oliver, nyfödd. De bor tillsammans i ett stort hus utanför Gävle.

Lär känna Felicia med döttrarna Lorinne, Minelle och Evelynn

Felicia Hag, 23, är ensamstående mamma till Lorinne, 2, och tvillingarna Minelle och Evelynn, snart 1 år. Felicia tacklar livets utmaningar som ensamstående till tre småttingar med ett leende på läpparna och det blir inte en enda lugn stund i det fartfyllda och lekfulla hemmet!

Lär känna Filippa och dottern Harriet

16-åriga Filippa Stridh bor i Söderhamn och är ensamstående mamma till dottern Harriet. De spenderar sina dagar med att busa och mysa tillsammans. Men allt är inte bara mys, ibland är det svårt att balansera tonårslivet med mammalivet.

Nya tillskott i en ny säsong av Unga föräldrar

Många minns säkert Moa och Kristoffer med ljuvliga döttrarna Esther och Sally från förra säsongen, men ett ansikte som är känt för de flesta är Andrea Norrman, influencern känd från Paradise hotel som medverkar tillsammans med sin kille Linus.

Ny säsong av Unga föräldrar

I säsong 8 av Unga föräldrar får vi följa återkommande familjen Moa och Kristoffer med barnen Esther och Sally. Dessutom får vi följa nya familjer med Andrea och Linus, Sofie och Victor, Filippa, Felicia samt Johan och Linnea.

Maria har en dålig dag

Alla har dåliga dagar - så även Maria, och det är inte alltid lätt att lekhumöret uppe tillsammans med Domi.

Moa klarar teoriprovet

All nervositet blåser undan och glädjen tar vid när Moa får beskedet om att hon har klarat teoriprovet. Nu kan hon andas ut en vecka innan det är dags för uppkörning.

Moa är nervös inför teoriprovet

Moa försöker ta körkort och är pluggar just nu intensivt inför teoriprovet. Stöttningen hemifrån och från Esther är varierad.

Ny familj i Unga föräldrar

I avsnitt 8 av Unga föräldrar får tittarna en ny bekantskap i form av Ashley, Stefan och lilla Yasmine.

Samiskt bröllop på TV4 Play

Vi såg deras frieri i succéserien Unga föräldrar. Nu får vi följa Ida och Viktors bröllop. I höst är det premiär för Vårt stora samiska bröllop på TV4 Play.

Unga föräldrar tillbaka i vår!

Äntligen får vi följa de härliga familjerna igen! Den femte säsongen av Unga föräldrar drar igång 21 mars på TV4 Play och är späckad av bebisgos, vardagskaos och massor av kärlek!

Här är Ida och Viktor i Unga föräldrar

För andra säsongen får vi följa den charmiga familjen från Kiruna. Ida, 20 och Viktor, 25 är sameparet som vill ge dottern Áile Margrethe, 5 månader, en traditionell samisk uppväxt.

Här är Linn och Tompa i Unga föräldrar

Favoriterna från tidigare tre säsonger är tillbaka! Vi återser Linn, 17, och Tompa, 23, som bor i Hedemora med deras dotter Amy som har hunnit bli ett och ett halvt år.

Här är Emelie Lind i Unga föräldrar

Emelie, 18 år, har delad vårdnad om snart 2-årige sonen Milton. Det gör att hon varannan vecka lever familjeliv med sonen och varannan vecka bor ensam och lever som vilken 18-åring som helst.

Här är Fanny & Fredrik i Unga föräldrar

Fanny, 19, och Fredrik, 23, är nyblivna föräldrar till lilla Milio. Vi får följa henne från graviditetens slutskede till förlossning och det nya livet med Milio.

Här är Emma Janson i Unga föräldrar

Emma, 19, bor ensam med sin dotter Delia, 7 månader. Emma driver sitt eget företag hemifrån, vilket passar väldigt bra i kombination med livet som förälder.