Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Sjukdom härjar inför premiären - tvingades bryta

Sjukdom härjar i Let's dance inför premiären.
Under fredagens repetitioner tvingades dansaren Linn Hegdal bryta, då hon höll på att svimma.
- När jag ställde mig upp blev jag helt yr och kraftlös, säger hon.

Fredag 20.00 är det premiär för Let's dance 2018, och ett nytt stjärntätt startfält gör sig redo för entré på dansgolvet. Under dagen pågår repetitioner inför den stora sändningen men under ett av repen tvingades den för året nytillkomna dansaren Linn Hegdal bryta helt plötsligt.

- Jag fick feber i natt och har haft det hela dagen. När jag ställde mig upp blev jag helt yr och kraftlös, säger Linn Hegdal.

Hon blev snabbt kontrollerad av sjukvårdspersonal på plats, och den stora premiären ska inte vara hotad.

 - Nej, det handlar om att vila nu bara. Det ska inte vara några problem ikväll, säger hon. 

Anika Beclijevski är exekutiv producent för Let’s dance:

- Det viktigaste är att Linn mår bra. Vi gör det vi kan för att stötta henne och hoppas innerligt att febern inte tar över.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.