Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Proffsdansare sjuk - ersättare inkallad

Proffsdansaren Linn Hegdal fick under helgen hög feber och måste på läkares inrådan ta det lugnt i veckan.
Nu har en ersättare tagits in för att träna med danspartnern Viktor Frisk - än så länge är det oklart om Linn Hegdal är tillbaka på fredag.

- Linns hälsa går före allt i det här läget, och så länge hon inte blir sämre säger läkarna att hon kommer kunna dansa på fredag. Vi håller tummarna och hejar på vår starka Linn, säger Åsa Örtengren, pressansvarig för Let's dance.

Huruvida Linn kommer kunna dansa på fredag är än så länge oklart.

- Det är för tidigt att säga om huruvida Linn kommer kunna dansa på fredag. Vi hoppas på det bästa och får återkomma om vi behöver göra ändringar i fredagens uppställning, säger Åsa Örtengren.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.