Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Dermot Clemenger gör comeback i Let's dance

Ann Wilson tvingas ställa in sin medverkan i kvällens Let's dance på grund av sjukdom.
Hon ersätts för kvällen av forne jurymedlemmen Dermot Clemenger.

Dermot Clemenger var en av jurymedlemmarna i Let's dance mellan 2006 och 2015 - i kvällens program gör han comeback då Ann Wilson är sjuk och därför inte kommer att medverka.

- Ann har tyvärr blivit krasslig och är inte på plats ikväll utan Tony och Cecilia får istället sällskap av Dermot Clemenger. Vi är väldigt glada och tacksamma att Dermot kunde lösa och hoppa in med så kort varsel, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent för Let's dance.

Let's dance sänds 20.00 i TV4 och på TV4 Play.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.