Så streamar du FIFA Fotbolls-VM på C More

Mellan den 14 juni och 15 juli går FIFA Fotbolls-VM 2018 av stapeln i Ryssland. TV4 och SVT delar i år på sändningarna från mästerskapet och visar 32 matcher vardera, jämt fördelat över gruppspel och slutspel. Med C More har du möjlighet att streama samtliga sändningar från både TV4 och SVT.

För dig som vill streama fotbollsfesten på C More har du möjlighet att göra det via två av C More:s paket.

C More + TV4-paket
Med C More + TV4 streamar du både SVT:s och TV4:s sändningar linjärt, dvs. du tittar på tv-kanalerna precis som vanligt. Perfekt för dig som inte har möjlighet att bänka dig framför tv:n hemma och istället vill titta i din mobil eller surfplatta.

C More Mycket sport
Med C More Mycket sport får du istället för reklampauser mängder av uppsnack, mellansnack och eftersnack under TV4:s matcher. Dessutom kan du titta på matcherna i efterhand, upp till 48 timmar efter slutsignal, via sportarkivet.

Som om inte det vore nog får du extra fotbollsgodis i form av Fridas VM-resa, där Frida Nordstrand tar pulsen på några av de mest intressanta VM-lagen.

Läs mer om hur du ser FIFA Fotbolls-VM 2018 på C More  här.

Vad är streaming och hur fungerar det?
Streaming – eller strömmad media – är uppspelning av video och ljud över internet.

För att streama via C More behöver du alltså vara uppkopplad, antingen via ditt bredband, wifi eller med din mobiltelefon.

När du är uppkopplad kan du titta på FIFA Fotbolls-VM direkt i din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Har du en Smart-TV, AppleTV eller en Chromecast kan du även streama via din tv.

Det här är C More
C More är TV4:s systertjänst, där du kan se filmer, serier, sport, tv-kanaler och TV4-program utan reklam.

Coronasäker julafton med nya tomteskägget

- Steffo, du ser ut som en alpacka!
Ansiktsmasken har varit ett hett ämne sedan pandemin bröt ut. Mannen bakom den här tomtemasken med munskydd är en initiativrik chef för en stor butikskedja, Christoffer Dymling. Han berättar här om hur han kom på idén.
- Pandemin har fått mig att bli mycket mer peppad på julen, jag peppar dottern att snart kommer tomten så jag kommer behöva tomta själv.
När Steffo testar masken i studion brister det för kollegan Jenny.

Program från TV4