Premiär 20 juni

Lotta på Liseberg

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Sponsorer

Gevalia
Risskov
Dr Oetker
Videoslots

Supergruppen Now United till premiären av Lotta på Liseberg 2018

Internationella popgruppen Now United besöker Lotta på Lisebergs premiärprogram måndagen den 25 juni.
Här är allt du behöver veta om den nya supergruppen som backas av svenska hitmakare och Simon Fuller.

Vad är Now United?
Now United är en internationell popgrupp bestående av 14 olika sångare och dansare från 14 olika länder. Popgruppen startades 2018 och gör ett av sina första framträdanden på Lotta på Lisebergs scen under premiären sommaren 2018.
Gruppen startades av engelska musikproducenten Simon Fuller – samma person som startade tv-programmet American Idol och Spice Girls.

Vad är unikt med Now United?
Gruppen består av 14 olika sångare och dansare från 14 olika länder. En unik detalj med den nya popgruppen är att fansen har daglig tillgång till gruppens vardagsliv och musikaliska utveckling genom sociala medier. Gruppen beskriver sig som ”En ny typ av musikgrupp som drivs av sociala mediers mångfald och anda och ständigt förändras – som sina fans”.
Gruppen jobbar för närvarande med erkända koreograferna WilldaBeast och Kyle Hanagami och spelar in sin kommande musik med Grammy-vinnande producenten och sångförfattaren Redone.

Vilken låt ska de framföra på Lotta på Liseberg?
Gruppen ska framföra låten ”Summer In The City” vilket är en ny version av den klassiska svenska sommarhiten ”Sommaren i city”. Den nya versionen är producerad av svenska musikproducenten Redone. Lyssna på låten genom att klicka på bilden nedan.

Lotta på Liseberg har säsongspremiär 25 juni 20:00 i TV4.

Artisterna som gästar Lotta på Liseberg 2021

PROGRAMINFORMATION
Med start den 20 juni bjuder Lotta Engberg in till en ny säsong av Lotta på Liseberg fullspäckad med musik och sång av en mängd populära gästartister såsom Loreen, Newkid, Charlotte Perrelli och Tusse.

Det här händer i premiären av Lotta på Liseberg 2021

Äntligen har det blivit dags för Lotta Engberg att dra igång en ny härlig allsångssommar! Stjärnorna som gästar premiären är inga mindre än Lena Philipsson, Clara Klingenström, Sonja Aldén, Myra Granberg, Rymdpojken, E-Type och Eurovision-vinnarna Måneskin.

Publik till Lotta på Liseberg i sommar

Det blir publik och allsång i årets upplaga av Lotta på Liseberg. Totalt släpps 500 publikplatser framför Stora Scenen, anpassade efter Folkhälsomyndighetens restriktioner.

Lotta på Liseberg - tillbaka på TV4 sommaren 2021

Även i år blir det en sommar av glädjande allsång och musik tillsammans med Lotta Engberg på Liseberg. Datumen för sommarens program i TV4 är satta och det blir 7 måndagar och ett extra långt, fullspäckat premiärprogram söndagen 20 juni. Om det blir publik på plats framför Stora Scenen återstår att se. – Jag längtar så vansinnigt mycket efter att få träffas igen!, säger Lotta Engberg.

Lotta på Liseberg kommer tillbaka 2021

Även i år blir det en sommar av glädjande allsång och musik tillsammans med Lotta Engberg på Liseberg. Datumen för sommarens program i TV4 är satta och det blir 7 måndagar och ett extra långt, fullspäckat premiärprogram söndagen 20 juni.

Det här händer under Lotta på Liseberg 10 augusti

Det har blivit dags för säsongens sista Lotta på Liseberg. För att sätta extra guldkant på kvällen har Lotta bjudit in Måns Zelmerlöw, Wiktoria, Per Andersson, Liamoo, Jill Johnson och Robin Stjernberg.

Medley med Hasse Andersson & Lotta

Hasse Andersson och Lotta kör ett medley med låtarna ”Kär och galen”, ”Skomakaren Anton”, ”Gifta sig i jeans”, ”Arrendatorns klagan”, ”Åh vad jag älskade dig just då” och ”Änglahund”.