Början på sidans innehåll

Sommar med Ernst

Ernst Kirchsteiger reser till olika platser runt om i Sverige där han med sin smarta och enkla inredningsfilosofi hjälper familjer med olika sommarprojekt.

Ernst Kirchsteiger reser till olika platser runt om i Sverige där han med sin smarta och enkla inredningsfilosofi hjälper familjer med olika sommarprojekt.

Sponsorer

Hemköp
Kvix
Löfbergs
Kungsörnen

Inköpslista för avsnitt 3 av Sommar med Ernst

2018-07-26 • Åsa Örtengrenasa.ortengren@bonnierbroadcasting.com

I kvällens program av Sommar med Ernst har det äntligen blivit dags för kvarnen att få ett kök -och det är inte vilket kök som helst! Tillsammans med snickarna Mackan Nylén och Kajsa Nylén så bygger Ernst Kirchsteiger ett kök som går hand i hand med kvarnens rustika och rejäla karaktär. Till köket gör Ernst skärbrädor som för tankarna till havet och han syrar grönsaker på klassiskt vis. Intill kvarnen bygger Ernst dessutom en köksträdgård där det nu finns plats för både kryddor och grönsaker att frodas och växa till sig under sommaren. Då köket står klart så lagar Ernst sesampanerade laxburgare som ackompanjeras av en fänkålssallad, syrlig kapris och en dijonsås.

Ernst bästa knep för att lyckas med risotto

6 min 20 sek

Kantareller, kräftor och små arga korvar finns med när Ernst Kirchsteiger ska laga risotto i programmet "Ernst bästa sommarmat". Och det finns ett sätt att få fram maximal smak på sin ris-rätt.

Ernst granola som smakar äppelkaka

5 min 41 sek

Ernst Kirchsteiger lagar lyxig frukost med granola som smaka äppelkaka, smoothie och maffiga mackor i programmet "Ernst bästa sommarmat".