Love Island Sverige

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Så styr du vilka som vinner Love Island Sverige 2019

Vill du vara med och avgöra världens hetaste kärleksserie?
Ladda ner Love Island-appen till din mobil för att tycka till om allt som sker - direkt från lyxvillan på Korfu i Grekland.

Så fungerar appen

Du som tittare är med och påverkar vad som sker i ­programmet genom Love Island-appen. Här kan du gratis ­bestämma allt ifrån vem som ska få gå på en dejt, till att välja det favoritpar man vill ska stå som slutliga segrare. Ansökningen till programmet är öppen under hela säsongen ­genom appen, vilket betyder att den som tror att den stora kärleken finns inne i villan kan söka till programmet direkt från tv-soffan.
- Love Island Sverige är unikt inte bara genom att det handlar om äkta kärlek. Här ger vi också tittarna möjlighet att vara med och påverka handlingen i varje steg under sju veckors tid. Programmet sänds i realtid från Grekland vilket gör att det du som tittare tycker till om i appen genast skapar en reaktion i lyxvillan, säger David Lillemägi, exekutiv producent. 

Ladda ner appen

Ladda ner appen genom att klicka på länkarna nedan.

Länk till Apple Store - ladda ner här!

Länk till Google Play - ladda ner här!

Har du redan appen från succésäsongen förra året? Då behöver du bara uppdatera den för att få en sprillans ny version av appen som styr allt i lyxvillan på Korfu!

---------------------------------------------

Har du frågor om appen?
Läs vanliga frågor och svar här.

Love Island-vinnarna på plats vid Idols fredagsfinal

Love Island-vinnarna Sofia Jenks och Simon Dannert vann Love Island Sverige 2019. Efter hemresan har vinnarparet vilat upp sig under ett par dagar, men på fredagen var det dags att åka tillbaka till rampljuset och fredagsfinalen av Idol på TV4.

Rap-recap av Love Island Sverige 2019.

Våran allas fnia speaker har slängt ihop en rapp med rim för att ge en snabb sammanfattning på vad som hänt under årets säsong i Love Island Sverige 2019.

Årets Sista Dumpning

Malin Falk Gramer går in i Villan och det blir årets sista Dumpning och våra fyra finalpar är klara för morgondagens final i Love Island Sverige 2019.

Stormig dumpning

Malin Falk Gramer tar med sig stormen in i Villan och det blir en riktig attack. Ett par dumpas från Villan precis innan finalen i Love Island Sverige 2019.

Här skrivs romantiska dikter

Hjärnorna går på högvara och pennorna vässas, det skrivs långa och många dikter i Love Island Sverige 2019.

Love Island Sverige Danstävling

Deltagarna har danstävling som bedöms av Sigrid Bernson som enväldig domare. Det står ett par som vinnare i Love Island Sverige 2019.