Extern länk
Början på sidans innehåll

Sommar med Ernst

Ernst Kirchsteiger reser till olika platser runt om i Sverige där han med sin smarta och enkla inredningsfilosofi hjälper familjer med olika sommarprojekt.

Ernst Kirchsteiger reser till olika platser runt om i Sverige där han med sin smarta och enkla inredningsfilosofi hjälper familjer med olika sommarprojekt.

Inköpslista för avsnitt 6 av Sommar med Ernst

2018-08-16 • Åsa Örtengrenasa.ortengren@bonnierbroadcasting.com

I kvällens program av “Sommar med Ernst” satsar Ernst Kirchsteiger på att få badrummet klart. Han blandar till ljuvlig lavendeldoftande tvål och bygger en smart låsanordning till badrumsdörren. Han och Mackan gör även en härlig utedusch. I köket slås det på stort med inte bara en utan tre bakverk till kafferepet. Det blir en kaloririk tårta med chokladtryffel och smultron, Stöpaforskaka och jitterbuggbakelser.

Ernst har kul på jobbet

2 min 12 sek

Ernst Kirchsteiger har inte bara visat oss hur man inreder, pysslar och bygger genom åren. Han har också haft kul i mellanakterna under årens lopp. Här är ett axplock av hans bravader.

Ernstcitat vi minns

54 sek

Ernst Kirchsteiger är inte bara en inredningens och pysslarens man. Har är också en ordets man. Här är ett hopkok av hans citat i tv från åren som gått.

Ernst bästa knep för att lyckas med risotto

6 min 20 sek

Kantareller, kräftor och små arga korvar finns med när Ernst Kirchsteiger ska laga risotto i programmet "Ernst bästa sommarmat". Och det finns ett sätt att få fram maximal smak på sin ris-rätt.

Ernst granola som smakar äppelkaka

5 min 41 sek

Ernst Kirchsteiger lagar lyxig frukost med granola som smaka äppelkaka, smoothie och maffiga mackor i programmet "Ernst bästa sommarmat".