Mys bröllop

Mys bröllop ger oss en kärleksfest på My Feldts alldeles unika vis. Tillsammans med sin bror Putte vänder hon uppochned på traditionerna för att skapa ett makalöst bröllop för sina vänner

Mys bröllop ger oss en kärleksfest på My Feldts alldeles unika vis. Tillsammans med sin bror Putte vänder hon uppochned på traditionerna för att skapa ett makalöst bröllop för sina vänner

Förläng sommaren med Mys bröllop

Med sommaren i backspegeln finns det ingen anledning till att deppa – tevehösten är en vacker trädgård fylld med kulörta lampor och klarast lysande är Mys bröllop med premiär 25 oktober.
Mys bröllop leds av den varma, färgstarka och prisbelönta konditorn My Feldt, som tillsammans med sin bror Putte skapar ett spännande, udda och roligt bröllop åt sina vänner där allt kan hända.
– Det blir världens härligaste konfettiregn av glada program, det blir äkta, nära och hjärtligt, säger My Feldt.

Under åtta avsnitt jobbar My dag som natt med att ordna allt som krävs inför hennes vänners bröllop. Med hjälp av sin bror Putte och bygger de om en gammal lada där de skapar en makalös plats för både bröllopsmiddag och fest. My använder sig av det hon älskar mest, naturen och komponerar en spännande meny och tar med trädgårdens alla grönsaker in i finrummet, brygger eget öl och färgar bröllopsklänningen med blommor. Med hennes bakgrund i restaurangbranschen vurmar hon för ekologiska lokalproducerade råvaror, att laga mat efter säsong samt värdet i en egen odling. På Puttes gård utanför Halmstad har My odlat massor av grönsaker som kål, rotselleri, morötter och blommor - allt för att skapa den mest smakrika och färgsprakande bröllopsmiddagen. 

– Jag älskar kalas, jag älskar naturen, återbruk, att utmana mig själv i saker jag inte gjort men som jag tror alla kan och så älskar jag att skratta, för har man skrattet så har man allt. Denna sommaren har jag fått göra precis allt det. Jag har fått ordna världens kärleksfest åt mina bästa vänner tillsammans med min lillebror Putte. Och framförallt så har vi bjudit in naturen att vara med, både i maten, kläderna, dukningen och i ringtillverkningen för jag älskar att jobba tätt med den, säger My Feldt.

– Underbara My Feldt kommer att förgylla hösten med denna härliga programserie där allt kan hända. I Mys bröllop kommer tittarna få följa med på bland annat loppisjakt, få odlingstips och magisk matlagning - allt för att skapa ett minnesvärt bröllop både för brudpar och tittare, säger Sara Johansson, exekutiv producent TV4.

Mys bröllop har premiär 25 oktober i Sjuan, på TV4 Play och C More.

Premiär för Mys bröllop

My har bestämt sig för att ställa till med den ultimata festen, ett bröllop!
Men för att få göra ett bröllop behövs det såklart några som ska gifta sig och My frågar sina kära vänner Rina och Johan. Med bara två månader på sig att ordna allt övertalar My sin bror Putte att hjälpa till, hans gård kommer bli den finaste festplatsen. Tillsammans börjar de planera och sätta igång med arbetet. My målar inbjudningskort, kokar rabarbersaftsaft och gör jordgubbssylt på vad den tidiga sommaren ger medan Putte snickrar en kyssbänk till trädgården.