Mys bröllop

Mys bröllop ger oss en kärleksfest på My Feldts alldeles unika vis. Tillsammans med sin bror Putte vänder hon uppochned på traditionerna för att skapa ett makalöst bröllop för sina vänner

Mys bröllop ger oss en kärleksfest på My Feldts alldeles unika vis. Tillsammans med sin bror Putte vänder hon uppochned på traditionerna för att skapa ett makalöst bröllop för sina vänner

Så gör du Puttes uteköksbänk

Du behöver:
En gammal spegeldörr
Betong
Diskho
Blandare
Mdf-skiva
Skruv
Skruvdragare
Sticksåg
Ett underrede.

1. Leta upp en stadig spegeldörr som tål att tas sönder. Slipa bort eventuell färg om så önskas. Behåll eller ta bort beslag efter önskemål.

2. Skär ut alla speglar utom den där vasken skall sänkas ned. Fäst därefter pdf-skivan undertill noggrant med skruv så att det klarar betongens vikt och flykthet.

3. Såga ut vaskens plats efter mått.

4. Blanda till betongen efter anvisning och häll ned i hålen. Banka till så att betongen lägger sig överallt och dra den sedan jämn och fin på ytan. Är det torrt och varmt ute får man vattna betongen så att den inte bränner för fort och spricker.

5. När betongen bränt klart kan man smörja in den i paraffinolja för att få den dammfri och mer lämplig i köket.

6. Bygg ett stadigt underrede eller ta tillvara på något befintligt. Lägg på dörren, installera vasken och låt bänken användas! Färgas och repas precis som sig bör!

Lycka till! 

Premiär för Mys bröllop

My har bestämt sig för att ställa till med den ultimata festen, ett bröllop!
Men för att få göra ett bröllop behövs det såklart några som ska gifta sig och My frågar sina kära vänner Rina och Johan. Med bara två månader på sig att ordna allt övertalar My sin bror Putte att hjälpa till, hans gård kommer bli den finaste festplatsen. Tillsammans börjar de planera och sätta igång med arbetet. My målar inbjudningskort, kokar rabarbersaftsaft och gör jordgubbssylt på vad den tidiga sommaren ger medan Putte snickrar en kyssbänk till trädgården.

Förläng sommaren med Mys bröllop

Med sommaren i backspegeln finns det ingen anledning till att deppa – tevehösten är en vacker trädgård fylld med kulörta lampor och klarast lysande är Mys bröllop med premiär 25 oktober.
Mys bröllop leds av den varma, färgstarka och prisbelönta konditorn My Feldt, som tillsammans med sin bror Putte skapar ett spännande, udda och roligt bröllop åt sina vänner där allt kan hända.
– Det blir världens härligaste konfettiregn av glada program, det blir äkta, nära och hjärtligt, säger My Feldt.