Mys bröllop

Mys bröllop ger oss en kärleksfest på My Feldts alldeles unika vis. Tillsammans med sin bror Putte vänder hon uppochned på traditionerna för att skapa ett makalöst bröllop för sina vänner

Mys bröllop ger oss en kärleksfest på My Feldts alldeles unika vis. Tillsammans med sin bror Putte vänder hon uppochned på traditionerna för att skapa ett makalöst bröllop för sina vänner

Så gör du Puttes rök

Du behöver:
Spontat virke
Reglar
En gammal kamin av något slag
2-3 meter kanal
Skruv
Skruvdragare
Såg
Gångjärn
Termometer

1. Gör ett väldigt enkelt träskåp med hjälp av reglarna som du sedan klär med spontat virke på 3 sidor. Snedskär brädornas topp så att taket får en vinkel.

2. Lägg igen golvet och bygg ett lock som passar bra. Det skall vara enkelt att ta av för luftning och temperaturens skull under rökningen.

3. Pussla ihop en dörrkarm på framsidan och därefter en dörr som passar precis. Det ska bli så tätt som möjligt. Fäst dörren och haspen.

4. Såga upp ett hål för kanalen och anslut därefter kanalen med rökskåp och eldstad.

5. Sätt dit en termometer

Lycka till! 

Premiär för Mys bröllop

My har bestämt sig för att ställa till med den ultimata festen, ett bröllop!
Men för att få göra ett bröllop behövs det såklart några som ska gifta sig och My frågar sina kära vänner Rina och Johan. Med bara två månader på sig att ordna allt övertalar My sin bror Putte att hjälpa till, hans gård kommer bli den finaste festplatsen. Tillsammans börjar de planera och sätta igång med arbetet. My målar inbjudningskort, kokar rabarbersaftsaft och gör jordgubbssylt på vad den tidiga sommaren ger medan Putte snickrar en kyssbänk till trädgården.

Förläng sommaren med Mys bröllop

Med sommaren i backspegeln finns det ingen anledning till att deppa – tevehösten är en vacker trädgård fylld med kulörta lampor och klarast lysande är Mys bröllop med premiär 25 oktober.
Mys bröllop leds av den varma, färgstarka och prisbelönta konditorn My Feldt, som tillsammans med sin bror Putte skapar ett spännande, udda och roligt bröllop åt sina vänner där allt kan hända.
– Det blir världens härligaste konfettiregn av glada program, det blir äkta, nära och hjärtligt, säger My Feldt.