Mys bröllop

Mys bröllop ger oss en kärleksfest på My Feldts alldeles unika vis. Tillsammans med sin bror Putte vänder hon uppochned på traditionerna för att skapa ett makalöst bröllop för sina vänner

Mys bröllop ger oss en kärleksfest på My Feldts alldeles unika vis. Tillsammans med sin bror Putte vänder hon uppochned på traditionerna för att skapa ett makalöst bröllop för sina vänner

Så gör du Puttes blomsterbar

Du behöver:
Lastpallar
Mdf-skivor
Två bjälkar
Skruv
Skruvdragare
Ljusslinga
Blommor

1. Bygg ihop två lastpallar på längden.

2. Fäst med en halv pall på var kortsida som stöttar upp.

3. Sätt fast två lagom långa bjälkar i var sida om baren.

4. Såga ut en pdf-skiva lagom stor som arbetsbänk och lägg den på baren.

5. Bygg därefter på med några sektioner av en pall på framsidan så att baren får en bra höjd.

6. Såga ut och fäst själva skivan till bardisken.

7. Bryt loss brädan över mittbrädan på båda lastpallarna på framsidan. Den brädan fästes sedan på baksidan av pallens mittfäste. Detta blir alltså blomsterlådan att plantera i.

8. Gör enkla konsoler och hyllplan till bjälkarna där blommor och flaskor kan stå. Fäst en ljusslinga eller två mellan bjälkarna.

Lycka till! 

Premiär för Mys bröllop

My har bestämt sig för att ställa till med den ultimata festen, ett bröllop!
Men för att få göra ett bröllop behövs det såklart några som ska gifta sig och My frågar sina kära vänner Rina och Johan. Med bara två månader på sig att ordna allt övertalar My sin bror Putte att hjälpa till, hans gård kommer bli den finaste festplatsen. Tillsammans börjar de planera och sätta igång med arbetet. My målar inbjudningskort, kokar rabarbersaftsaft och gör jordgubbssylt på vad den tidiga sommaren ger medan Putte snickrar en kyssbänk till trädgården.

Förläng sommaren med Mys bröllop

Med sommaren i backspegeln finns det ingen anledning till att deppa – tevehösten är en vacker trädgård fylld med kulörta lampor och klarast lysande är Mys bröllop med premiär 25 oktober.
Mys bröllop leds av den varma, färgstarka och prisbelönta konditorn My Feldt, som tillsammans med sin bror Putte skapar ett spännande, udda och roligt bröllop åt sina vänner där allt kan hända.
– Det blir världens härligaste konfettiregn av glada program, det blir äkta, nära och hjärtligt, säger My Feldt.