Början på sidans innehåll

70-talet är en stark influens i färger och trender – här är inköpslistan

2018-10-249 min 19 sek • Webbredaktioneninteraktiv1@tv4.se

Vill du satsa på säkra mode-köp i höst? Då ska är det en manchesterbyxa, gärna i brunt, eller en fuskpäls som ska ligga högt upp på inköpslistan.Modeexperten Emma Danielsson och stylisten Niklas Berglinds fyllde studion med heta hösttips i sann 70-talsanda. Men Soraya var inte helt övertygad – ännu.

Åtta av tio föräldrar swishar sin 13-åring: ”Större utmaning idag”

6 min 15 sek

Idag är det veckopengens dag och nya siffror visar att veckopengen generellt inte räknats upp i samma takt som föräldrarnas löner de senaste 10 åren och därför borde höjas. Privatekonomen Arturo Arques förklarar varför den nya så kallade ”swishkulturen” är den stora boven i sammanhanget.

Vintersäkra bilen – här är varningstecknen på däcken

5 min 30 sek

Vintern närmar sig med stormsteg och har redan, i vissa delar av landet. börjat visa sitt rätta ansikte med regn, rusk och lite snö. Att vara ute på vägarna när den nya säsongen tar över helt och hållet kräver förstås lite förberedelser. TV4:s Marcus Noterius får sig en lektion på en bilverkstad i Östersund.

Pihlblad: Så blir Löfvens sista tid som statsminister

7 min 40 sek

Under de åtta år som Stefan Löfven (S) suttit som statsminister kan man säga att katastroferna avlöst varandra. Den kanske mest allvarliga utav dem inträffade tidigare i somras, då han blev första statsministern i svensk historia att förlora en misstroendeomröstning. Men hur blir Löfvens tid framöver? TV4:s Anders Pihlblad går igenom vad som sker för Löfven när en ny statsminister tar över.