Så mycket bättre

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

Stors tolkning av ”Säga mig” på topp 7 i Sverige

Inget öga var torrt när Stor tolkade Linnea Henrikssons låt ”Säga mig” under lördagens avsnitt av Så mycket bättre. Nu gör låten succé hos svenska folket och ligger i skrivande stund på plats 7 på Spotifys topp 50-lista.

I lördags var det dags för artisterna att tolka Linnea Henrikssons låtar i Så mycket bättre. Rapparen Stor valde hiten "Säga mig" och berättade i programmet att hans tolkning var en hyllning till hans systrar som alltid stöttat honom. Han valde dessutom att lägga till en dialogsekvens från Ronja Rövardotter eftersom det är systrarnas favoritfilm.

Under framträdandet berördes flera av artisterna stort, inte minst Linnea Henriksson som öste kärlek över honom. Sedan låten släpptes har den klättrat snabbt på topplistan och är i skrivande stund Spotifys sjunde mest spelade låt i Sverige. 

Originallåten släpptes av Linnea Henriksson 2017 och ingår i hennes album ” "Linnea Henriksson" som gav henne två nomineringar på Grammisgalan 2018.

Se alla avsnitt av Så mycket bättre på TV4 Play >>

Loreen - Du är min man

Loreen tolkar Helen Sjöholm/Benny Andersson - Du är min man i Så mycket bättre 2020.

Loreen - Alice

Loreen tolkar Plura/Eldkvarn - Alice i Så mycket bättre 2020.

Ana Diaz - Regnet

Ana Diaz tolkar Newkid - Jag gråter bara i regnet i Så mycket bättre 2020.

Newkid - Starkare

Newkid tolkar Ana Diaz "Starkare" i Så mycket bättre 2020.