UnReal

UnReal är en amerikansk dramaserie som utspelar sig bakom kulisserna av ett populärt dejtingprogram. Kärlek, samvete, moral och människoliv betyder ingenting när producenterna Rachel Goldberg (Shiri Appleby) och Quinn King (Constance Zimmer) gör precis allt för att skapa den bästa och mest underhållande realityserien någonsin.

UnReal – se alla säsonger av den hyllade dramaserien på TV4 Play

Välkommen till en värld där dåliga människor gör bra tv! UnREAL är en amerikansk dramaserie som utspelar sig bakom kulisserna av ett populärt dejtingprogram. Kärlek, samvete, moral och människoliv betyder ingenting när producenterna Rachel Goldberg (Shiri Appleby) och Quinn King (Constance Zimmer) gör precis allt för att skapa den bästa och mest underhållande realityserien någonsin. UnReal är - förutom att vara beroendeframkallande - både hyllad och prisad och finns på TV4 Play från den 10 december.

Regler är till för att brytas, gränser till för att pressas och deltagarna är bara brickor i ett spel där allt handlar om att få så bra tittarsiffror som möjligt. Men hur långt kan man gå för att skapa den ultimata tv-serien? Rachel Goldberg (Shiri Appleby) och Quinn King (Constance Zimmer) är beredda att gå långt, väldigt långt. Oavsett hur deras arbetsmetoder påverkar och skadar människorna i deras närhet eller dem själva. För det är inte bara framför kameran som det är dramatiskt. Relationerna, lögnerna och sveken bakom kameran är minst lika skam- och skoningslösa.

-  Om man älskar serier som Younger, Bachelor och Love Island så får man inte missa UnReal. Den har allt en moderna dramaserie ska innehålla. Inte minst karaktärer och dialog som gör att man ställer sig upp och jublar framför skärmen, säger Sofie Schütt, inköpschef TV4 och C More.

En dialog som väl sammanfattar de båda huvudkaraktärerna:

Rachel: Maybe I'm just sick of being a manipulative bitch.

Quinn King: Oh, well, let me tell you, sweetheart. There's no sense fighting that. That's who we are.

UnReal har premiär den 10 december på TV4 Play.
Det släpps tre nya avsnitt varje vecka. Måndag, tisdag och onsdag. Totalt fyra säsonger.
Alla fyra säsonger finns på C More.