Premiär 15 januari

Talang

Här dammsuger vi Sverige på häpnadsväckande begåvningar i jakt på Sveriges nästa stora talang. I juryn finns en färgstark kvartett med olika personligheter och åsikter. Allt för att hitta landets vassaste och mest imponerande underhållare!

Regler och villkor för Talangs tävlingar

Följande regler och villkor gäller för tävlingar relaterade till Talang 2019.

Fullständiga tävlingsvillkor

Tävlingarna presenteras på lördagar. Vinnaren utses på efterföljande onsdag.

Tävlingen arrangeras av TV4. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år eller minderåriga med målsmans tillstånd. Anställda eller representanter för TV4, eller deras familjer får ej medverka i denna tävling. För att ha möjlighet att vinna priser i tävlingen måste den tävlande ge TV4 rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar i samband med att vinnarna utses. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen. TV4 ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från TV4. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren meddelas personligen av TV4 och offentliggörs via samma plattform fär tävlingen utförs. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Personlig information kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vi senare tillfälle. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Denna tävling är inte på något sätt sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook eller TikTok.

Lycka till!

Samir tar tempen på nya jurymedlemmarna - Talang 2021

Den 15 januari är det äntligen premiär för en ny säsong av Talang. Två nya ansikten i juryn i år är Sarah Dawn Finer och Edward af Sillén. Samir har ställt några viktiga frågor inför säsongspremiären!

Talang 2021 - premiär 15 januari

Äntligen är det dags för en ny magisk säsong av Talang. Den 15 januari börjar jakten efter landets vassaste och mest imponerande underhållare!

Ny stjärnspäckad jury i Talang 2021

Talang har under sina tio år på TV4 underhållit och samlat Sverige med uppseendeväckande framträdanden, imponerande talanger och berörande livsöden. Till kommande säsong kan TV4 idag avslöja att tittarna kommer få bekanta sig med en ny Talang-jury då Sarah Dawn Finer, Edward af Sillén, Bianca Ingrosso och David Batra är den nya kvartett som ska hitta Sveriges nästa stora underhållningsstjärna.

TV4-fiera dina videomöten

Byt bakgrund till något med lite mer TV4-känsla! Vi guidar hur du byter till en roligare bakgrund i Teams och Zoom.

Sök till Talang på TV4

Har du följt talangerna på scen och tycker att du själv är MINST lika duktig? Vare sig du kan cykla på enhjuling, vissla världens samtliga psalmer medan du hoppar hopprep eller är grym på att sjunga, dansa eller jonglera så kan DU få stå på Talang-scenen. Så här söker du till Talang!

Vinn biljetter till finalen av Talang 2020

Nu har du chans att vinna biljetter till den stora finalen av Talang 2020. Finalen är fredagen den 13/3-20 och vinnaren vinner två biljetter. Nedan hittar du fullständiga tävlingsvillkor och hanteringen av personuppgifter.

Kläderna från Talangs semifinaler

Jury och programledare var som vanligt finklädda när livesändningarna drog igång på fredagen - här är kläderna de hade på sig.